Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! - Beruházási munkák indulnak Monostorpályi település víziközmű hálózatán
 Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. február 04-től (kedd) – 2020. február 06-ig (csütörtök) munkanapokon 08.30-14.30 óra között  a Debreceni Vízmű Zrt Monostorpályi több útkereszteződésben a vízhálózati szakaszoló tolózárak cseréjét, új tolózárak beépítését és a csomópontok rekonstrukciós munkálatait végzi.
teljes hír
Értesítés! - Vízvezeték csomópontok javítása, cseréje miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2019. december 12-13.-án csütörtök –péntek és 2019. december 16.-17.-én hétfő-kedd előreláthatólag 09.00 órától-13.00 óráig Vízvezeték csomópontok javítása, cseréje miatt a hideg és meleg vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízhálózat tisztítása
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2019. szeptember 09. és október 17. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi. 
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízhálózat tisztítási munkálatok indulnak Létavértes település víziközmű hálózatán
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, tisztelt Felhasználóit, hogy a vízhálózat tisztítását végzi Létavértesen a szolgáltatás biztonsága érdekében: 2019. szeptember 02. – 2019. szeptember 06. között és 2019. szeptember 23. - 2019. szeptember 27. között munkanapokon 9.00-15.00 óra között.
teljes hír
Felhívás! - Folytatódnak a beruházási munkák Mikepércs település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. folytatja a beruházási munkálatokat az alábbi helyen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2019. június 6-án (csütörtök) 09.00-15.00 óra között a Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs, Mester utcán a Vízmű telep előtti csomópont munkálatait és a mosató hely kialakítását végzi el.
teljes hír
Egyetemisták szakmai látogatása (DE-NK „Public health” BSc, III. évfolyam)
2019. április 16-án, a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának III. évfolyamos hallgatói, gyakorlati képzésükhöz tartozó, - „Public health” szakos BSc szakirányú képzés keretében -, ivóvíz biztonsági témakörben látogatást tettek a Debreceni Vízmű Zrt. II. számú víztermelő üzemében.
teljes hír
Félmilliárd forintos korszerűsítést tervez, állami támogatással a Debreceni Vízmű Zrt.
Tartósan 0 C° alatti hőmérséklet várható
Tisztelt Felhasználók! Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint véget ér az enyhe időjárás, téli jellegűre fordul és várható tartósan 0 C° alatti lesz a hőmérséklet.
teljes hír

Csapvízzel a műanyagmentes életért

Nagyon rossz a helyzet keleten, összetűzések robbantak ki a vízhiány miatt