Hírek

Hírek szűrése
Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát, amelyet a Felhasználók részére ezúton teszünk közzé.
teljes hír
Felhívás Magyarhomorog lakosai részére
Tájékoztatjuk Magyarhomorog település lakosságát, hogy a Komádiból érkező távvezetéken csőtörés történt. A csőtörés hiba feltárását a Debreceni Vízmű Zrt. elkezdte, azonban a hiba nagyságára tekintettel a hibaelhárítást 2017.08.30-án végzi, ezért:
teljes hír
A médiákban újra megjelent az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) 2014-ben készített jelentésére hivatkozva, hogy a magyarországi vezetékes ivóvíz nem ajánlott ivásra
A médiákban újra megjelent az Amerikai Járványügyi Hivatal (CDC) 2014-ben készített jelentésére hivatkozva, hogy a magyarországi vezetékes ivóvíz nem ajánlott ivásra
teljes hír

A csatornarendszer hiánya nagyban hozzájárul az olyan hasmenést okozó betegségek terjedéséhez, mint a kolera, a vérhas, a hepatitisz, vagy a tífusz.

Június végén a szokottnál is nagyobb meleg várható! Szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét a vízfogyasztás fontosságára!
Mérőóra leolvasás illetve számlázási gyakoriság ismeretének felmérés tapasztalatai
Az elégedettségi felmérés során szerzett tapasztalataink megosztását a második témakörünkkel folytatjuk, mely során a mérőleolvasás illetve számlázási gyakoriság ismeretének tapasztalatait elemezzük.
teljes hír
Január 1-től a Debreceni Vízmű Zrt. 8 újabb településen kezdte el a viziközmű szolgáltatást.
Megkezdődött településenként a lakosság tájékoztatása
teljes hír
Elfogadták a Debreceni Vízmű Zrt. Üzletszabályzatát
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal KSFO_2016/770-6 (2016) számú határozatával jóváhagyta a Debreceni Vízmű Zrt. Üzletszabályzatát 2016.11.11-én.
teljes hír
Elkészült a Töhötöm utcai szennyvízcsatorna egy szakaszának rekonstrukciója
A Modern Városok Program keretében az Önkormányzat Debrecen Város területén nagymértékű útfelújítási munkákat végeztet, mely érinti a Töhötöm utcát az Ond u.-Csigekert utcák közötti szakaszon aszfaltburkolat felújításával. A Debreceni Vízmű Zrt. 2016 évi Beruházási Tervében szerepel a Töhötöm utcai szennyvízcsatorna rekonstrukciója, ezért az útfelújítás előtt ezen a szakaszon kezdtük el az átépítést
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról 2016.05.30.
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2016. május 02. és június 10
teljes hír