Tájékoztatás! - Beruházási munkák indulnak Monostorpályi település víziközmű hálózatán

 Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. február 04-től (kedd) – 2020. február 06-ig (csütörtök) munkanapokon 08.30-14.30 óra között  a Debreceni Vízmű Zrt Monostorpályi több útkereszteződésben a vízhálózati szakaszoló tolózárak cseréjét, új tolózárak beépítését és a csomópontok rekonstrukciós munkálatait végzi.

A beavatkozások a vízminőség és a minőségi szolgáltatás céljából történnek és nagyban szolgálják a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását.

A munkavégzéssel érintett körzetekben teljes vízhiány, átmeneti elszíneződés, íz- és szaghatás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban egészségre ártalmatlan, felhasználásában korlátozás nincs. Társaságunk arra törekszik, hogy a munkálatokat követően a zavaros víz távozzon a rendszerből, és lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljon a normál üzemi állapot. Az ingatlanok belső hálózatában esetlegesen megjelenő zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből. 

Amennyiben a meghirdetett munkálatok során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!

Hibabejelentés telefonszáma: +36 (52) 513‑536, +36 (52) 534-510 (0-24 órás)
E-mail címe: @

Helyi elérhetőség: Tarnóczi György csoportvezető: 20/284-0726

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.