Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Péterfia u. és a Thaly Kálmán u. sarkon hibaelhárítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel!
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2023. január 31-én (KEDD) előreláthatólag: 09.00 órától-15.00 óráig a Péterfia u. és a Thaly Kálmán u. sarkon hibaelhárítási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel! 
teljes hír
Értesítés! 2023. január 31-én a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos vízműtelepen nyomócsővezeték kiváltását végzi
Tájékoztatjuk Nyírlugos település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos vízműtelepen nyomócsővezeték kiváltását végzi a szolgáltatás biztonsága érdekében. 2023. január 31-én (kedd) 10.00-16.00 óra között A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és vízhiány várható.
teljes hír
Tájékoztató! Munkálat a hajdúbagosi vízműtelep elektromos hálózaton
Tájékoztatjuk Hajdúbagos település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Hajdúbagos vízműtelepen elektromos hálózaton munkálatot végez a szolgáltatás biztonsága érdekében: 2023. január 31. (kedd) 09:00-12:00 óra között A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és teljes vízhiány lesz. 
teljes hír
Tájékoztató! Pocsaj és Esztár településeken felújításra kerül a III. számú ivóvíztermelő mélyfúrású kút
Tájékoztatjuk Pocsaj és Esztár települések lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a települések önkormányzatának beruházásában a III. számú ivóvíztermelő mélyfúrású kút felújításra kerül. A munkálatok alatt - amely előreláthatóan 14 napot vesz igénybe, a Debreceni Vízmű Zrt. a II. és IV. számú kúttal biztosítja a vízellátást. Az érintett időszak várhatóan: 2023. január 30. (hétfő) – február 12-ig (vasárnap) tart. 
teljes hír
Betemetésre került a tátongó lyuk a Rakovszky utcán!
Betemetésre került a tátongó lyuk a Rakovszky utcán! Folyamatosan zajlik a Rakovszky utca érintett útszakaszának helyreállítása, megtörtént a komoly esőzések miatt szükséges talaj cseréje is.
teljes hír
Értesítés! Monostorpályiban ivóvízhálózat felújítási munkák folytatódnak
Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, hogy 2023. január 23 és február 6 között, Monostorpályi település ivóvízminőség-javító beruházásának keretében az ivóvízhálózat felújítási munkák folytatódnak az alábbi közterületi helyeken: Damjanich – Árpád u. kereszteződés, Árpád utca, Damjanich – Rákóczi u. kereszteződés, Debreceni – Bocskai u. kereszteződés, Bajcsy-Zsilinszky – Béke u. kereszteződés, Debreceni– Arany János u. kereszteződés.
teljes hír
Értesítés! Vízkimaradás várható a Postakert utca 1-17. és 2-16.szám között
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2023 Január 24-én (kedd) előreláthatólag: 09.00 órától-11.00 óráig Víz bekötővezeték építés miatt a vízszolgáltatás szünetel: Debrecen, Postakert u. 1-17 és a 2-16. szám között.(Külsővásártér és a Zelemér utcáig eső szakaszán)
teljes hír
A tervek szerint pénteken megkezdik az út helyreállítását a Rakovszky utcán!
A Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai öt csapattal dolgozott a hiba feltárásán-az esős időjárás miatt azonban ki kell cserélni a talajt, ami újabb időbeli csúszást eredményez.„Az elmúlt napokban pedig tüzetesen átnéztünk és javítottunk mindent, amihez a nyitott munkagödrön keresztül hozzáfértünk. Ez azért fontos, mert a nagy mértékű útbeszakadás tekintélyes súllyal is rendelkezik, ami értelemszerűen megrongálta a közmű-rendszerelemeket is” – magyarázta Gorján Ferenc a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója.
teljes hír
Értesítés! Csőtörés a Péterfia utcán
Debrecen, Péterfia u. - Thaly Kálmán u. kereszteződésében erős vízfolyás volt tapasztalható. A Debrecen Vízmű Zrt. kollégái lezárták a körzetet és elkezdődött a hiba elhárítása.
teljes hír
Értesítés! Ivóvízvízvezeték javítás, csomópont átépítés miatt vízkimaradás várható
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy2023. január 20-án (pénteken) előreláthatólag: 09:00 órától - 13:00 óráig ivóvízvízvezeték javítás, csomópont átépítés miatt vízkimaradás várható:
teljes hír