Hírek

Hírek szűrése

Gorján Ferenc az Esti Közelkép műsor vendége volt.

Értesítés! Debrecen, Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése zajlik
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. május 05-én (szerdán) előreláthatólag 09:00 órától-14:00 óráig A Debrecen, Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Értesítés! Április 28-án csomópont átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás szünetelni fog
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. április 28.-án (szerdán) előreláthatólag 08.30 órától-14.00 óráig Vízvezetéki csomópont átépítése és rekonstrukció miatt a hideg vízszolgáltatás szünetelaz alábbi utcákban.
teljes hír

A Föld Napja kezdeményezés minden év áprilisában felhívja a figyelmünket a Föld természeti környezetének megóvására. Azonban az idei évben - úgy, ahogyan már tavaly is - ez a világnap más megvilágításba kerül, hiszen olyan helyzetben talál Bennünket, amely mindenki számára új és kihívást jelent. Az idei Föld Napja kezdeményezés egyik kiemelt témája a biológiai sokféleség megőrzése is.

Tájékoztatás! Bagamér településen a víztorony medencemosása zajlik április 29-én
Tájékoztatjuk Bagamér település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Bagamér település ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végezi a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. április 29-én (csütörtök) 7.00-15.30 óra között. 
teljes hír
Felhívás! Szentpéterszeg vízműtelepen tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 27-én
Tájékoztatjuk SZENTPÉTERSZEG település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai SZENTPÉTERSZEG vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 27. (kedd) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Felhívás! Kismarja vízműtelepén tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 26-án
Tájékoztatjuk KISMARJA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai KISMARJA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 26. (hétfő) 9:00-tól 14:00-ig. 
teljes hír
Felhívás! Hencida vízműtelepen tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 28-án
Tájékoztatjuk HENCIDA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai HENCIDA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 28. (szerda) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Megemlékezünk egykori kollégánkról, Szabó Albertnéről
Megrendülten tudatjuk, hogy munkatársunk, kollégánk Szabó Albertné (született Czeglédi Edit) életének 54. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
teljes hír
Tájékoztatás! Derecskei ügyfélszolgálat technikai okok miatt szünetel
Tisztelt Derecskei Fogyasztók! 04.20-án az ügyfélszolgálat technikai okok miatt szünetel. 04.22-én 13:00-16:00 között lesz ügyfélszolgálat.
teljes hír