Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Hajdúszoboszló településén, a Szurmai utcán és Szurmai zugban vízhiány várható július 6-án
A Debreceni Vízmű Zrt tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt felhasználóit, hogy az NA 250-as AC víztorony töltővezeték meghibásodása miatt előre láthatólag 2022. július 6–án 8:00 – 14:00 óráig Hajdúszoboszló, Szurmai utcán és a Szurmai zugban a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Tájékoztatás Hajdúsámson-Sámsonkert-Martinka Város víziközmű- szolgáltatási területén ivóvíz bekötésekre vonatkozó szabályokkal kapcsolatban
A Debreceni Vízmű Zrt. a víziközmű csatlakozási igények esetében az Üzletszabályzatban rögzített általános feltételeken túlmenően, víziközmű szolgáltatással kapcsolatos igénybejelentőket és megrendelő dokumentumokat Hajdúsámson-Sámsonkert-Martinka város ivóvízellátó víziközmű rendszerére vonatkozóan elutasítja.
teljes hír
Tájékoztatás Debrecen-Bánk városrész víziközmű-szolgáltatási területén ivóvíz bekötésekre vonatkozó szabályokkal kapcsolatban
A Debreceni Vízmű Zrt. a víziközmű csatlakozási igények esetében az Üzletszabályzatban rögzített általános feltételeken túlmenően, víziközmű szolgáltatással kapcsolatos igénybejelentőket és megrendelő dokumentumokat Debrecen-Bánk városrész ivóvízellátó víziközmű rendszerére vonatkozóan elutasítja.
teljes hír
Játssz velünk és nyerj páros bérletet a Campus Fesztiválra!
Debrecen városa és a PResston PR Kft. nyereményjátékot hirdet klímatudatosságot erősítő céllal. A kérdéssor kitöltői között egy páros Campus-bérletet sorsolunk ki!
teljes hír
Értesítés! A Mikszáth Kálmán, a Gyöngyösi és a Bólyai utcákban vízhiány várható július 7-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. július 7-én (csütörtökön) előreláthatólag 09:00 órától - 11:00 óráig bekötővezeték javítás miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecenben, a Mikszáth Kálmán utcában, illetve a Gyöngyösi utcától a Bólyai utcáig.
teljes hír
Értesítés! Az Egyetem sugárúton vízhiány várható július 7-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. július 7-én (Csütörtök) előreláthatólag 09.30 órától-14.30 óráig Egyetem sgt. ívóvíz csomópont átépítések miatt a vízszolgáltatás szünetel az érintett szakaszon: Egyetem sgt. 17-től – 23-ig.
teljes hír
Gorján Ferenc mesél a víz útjáról a Future of Debrecen harmadik részében
A sorozat harmadik részében, Gorján Ferenc, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatójának kalauzolásával tovább követhetjük a víz útját. Ezúttal arról lesz szó, hogy mi történik a szennyvízzel, miután megérkezik a tisztítótelepre.
teljes hír
Értesítés! Az István úton vízhiány várható július 1-jén
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. július 01-jén (péntek) előreláthatólag 09:00 órától - 11:00 óráig ivóvízvezeték építés miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecenben, az István út 60. számtól - 76. számig.
teljes hír
Értesítés! A Kishegyesi úton és a Harsona utcában vízhiány várható június 30-án
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. június 30-án (csütörtök) előreláthatólag 09:00 órától - 12:00 óráig ivóvízvezeték építés miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecenben, a Kishegyesi úton és a Harsona utcától a körforgalomig.
teljes hír
Értesítés! Ebes településén vízhiány várható június 24-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. június 24-én (péntek) előreláthatólag 08.30 órától-13.30 óráig Ebes településen, vízvezeték építési munkálatok miatt a vízszolgáltatás szünetel az érintett szakaszokon: a Liszt Ferenc utcában és a Széchenyi utcában.
teljes hír