Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Információs irodáink nyitva tartásának változása
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Derecskei információs irodánk nyitva tartása 2022.01.27.-től 2022.02.04-ig, Nyírlugosi információs irodánk nyitva tartása 2022.01.25.-től 2022.02.04.-ig szünetel.
teljes hír
A Magyar Víziközmű Szövetség sajtóközleménye az MTI által kiadott közleményre
Budapest, 2022.01.20. - A Magyar Víziközmű Szövetség az alábbiakban reagált a sajtóban megjelent, az MTI által kiadott közleményre, amely arról szól, hogy újabb két anyagot helyezett megfigyelés alá az Európai Unió a csapvízben. A felülvizsgált direktíva célja, az ivóvízbe vetett bizalom növelése.
teljes hír
Értesítés! A Lovas utcában vízhiány várható január 25-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. január 25.-én (kedden) előreláthatólag: 09.00 órától-12.00 óráig csomópont rákötés miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecenben, a Lovas utca teljes hosszában. A vízkimaradás miatt szíves megértésüket kérjük.
teljes hír
Tájékoztatás! Vámospércs településén vízhiány várható január 25-én
Tájékoztatjuk Vámospércs település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Vámospércsi vízműtelepen elektromos hálózat javítási munkálatot végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2022. január 25-én (kedd) 09.00-13.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és teljes vízhiány lesz.
teljes hír
Tájékoztató! Új, csatlakozó települések
Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. január 1-től a Debreceni Vízmű Zrt. szolgáltatási területe bővült az alábbi településekkel: Berettyóújfalu, Földes, Hajdúszoboszló.
teljes hír
Értesítés! A Galamb utcában és a Fokos utcában vízhiány várható január 21-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. január 21-én (péntek) előreláthatólag 08.00 órától-14.00 óráig csomópont rákötés miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecenben, a Galamb utcán (Fokos utcától – Budai Ézsaiás utcáig) és a Fokos u. teljes hosszában.
teljes hír
Értesítés! A Sólyom utcán és a Kaszás utcán vízhiány várható január 19-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. január 19-én (szerdán) előreláthatólag: 08.00 órától-14.00 óráig csomópont átépítés miatt a vízszolgáltatás szünetel Debrecenben, a  Sólyom utcán (Halasi utcától - Hold utcáig) és a Kaszás u. teljes hosszában.
teljes hír
Búcsúzás egykori kollegánktól, Dominyák Csabától
Megrendülten tudatjuk, hogy munkatársunk, kollégánk Dominyák Csaba Antal életének 62. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Munkatársunk 2007 óta dolgozott a Debreceni Vízmű Zrt-nél vízmérő leolvasóként. 
teljes hír
Tájékoztató! Hosszúpályi településén vízhiány várható január 17-én
Tájékoztatjuk Hosszúpályi település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Hosszúpályi vízműtelepen gépészeti felújítási munkálatokat végez, ami miatt nyomáscsökkenés és esetlegesen teljes vízhiány várható 2022. január 17-én (hétfő) 10.00-16.00 óra között.
teljes hír
Szoboszló, Újfalu és Földes vízellátása is a Debreceni Vízműhöz került. Gorján Ferenc elmondta: Hajdúszoboszlón, Berettyóújfaluban és Földesen vették át a vízellátással, a szennyvíz elvezetésével és tisztításával járó feladatokat. Ezzel Debrecen mellett immár további 42 település több mint 340 ezer felhasználójának szolgáltat a Debreceni Vízmű Zrt.