Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! - Nagymacs, Ondód és Látókép településrészeken a vízszolgáltatás szünetel
Értesítjük a Debrecen Nagymacs, Ondód és Látókép településrészeken élő Fogyasztóinkat, hogy 2020. január 23.-án, előreláthatóan 9 óra és 15 óra között a vízszolgáltatás szünetel a településrészek vízszolgáltatását biztosító Keleti - Főcsatorna Vízműben tervezett karbantartási munkája miatt, amit a Tiszamenti Regionális Vízmű Zrt. végez.
teljes hír
Tájékoztatás! - Üzletszabályzat módosítása
Tisztelt Felhasználóink! Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát, amelyet a Felhasználók részére ezúton teszünk közzé.
teljes hír
Értesítés! - Vízvezeték csomópontok javítása miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2019. december 18-án szerdán előreláthatólag 09.00 órától-16.00 óráig Vízvezeték csomópontok javítása, cseréje miatt a hideg és meleg vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Tájékoztatás! - Fenntartási munkálat a Nyíradony-Aradványpuszta vízműtelepen
Tájékoztatjuk Nyíradony-Aradványpuszta és Nyíradony-Tamásipuszta településrészek lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. fenntartási munkálatokat végez a Nyíradony-Aradványpuszta vízműtelepen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2019. december 17-től (kedd) - 2019. december 18-ig (szerda) munkanapokon 9.00-15.00 óra között.
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel
Tisztelt Felhasználók! Értesítjük a Debrecen Nagymacs, Ondód és Látókép településrészeken élő Fogyasztóinkat, hogy 2019. december 17.-én, reggel 8 óra és 14 óra között a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Kiépült Mikepércsen az ideiglenes áramellátási rendszer
Mikepércsen, ahogyan az ország több településén gyakoriak az áramszolgáltatási szünetek tervezett karbantartási munkálatok, vagy hibaelhárítás miatt...
teljes hír
Értesítés! - Vízvezeték csomópontok javítása, cseréje miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2019. december 12-13.-án csütörtök –péntek és 2019. december 16.-17.-én hétfő-kedd előreláthatólag 09.00 órától-13.00 óráig Vízvezeték csomópontok javítása, cseréje miatt a hideg és meleg vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Megvalósult Biharkeresztesen a Vízmű technológia felújításának I. üteme
A Debreceni Vízmű Zrt., mint Biharkeresztes város víziközmű szolgáltatója, többször jelezte Biharkeresztes Város Önkormányzata felé, hogy a vízellátást biztosító vízműtelep felújításra szorul.
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. Vízhálózati üzeme értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2019. 12. 07.-én szombaton 08:30- előreláthatólag 16:00 óráig a vízszolgáltatás szünetel 
teljes hír
Ünnepi nyitva tartás
Tájékoztatjuk a Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az ünnepi nyitva tartás az alábbiak szerint alakul:
teljes hír