Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! Elkezdődik a konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak II. üteme
A Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai 2020.12.07-én reggel 8.00-tól megkezdik a "Konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak II. ütemét” a Leiningen - Török utcák közötti szakaszon; ez alatt az időszak alatt az érintett utcákon forgalomkorlátozás várható.
teljes hír
Tájékoztatás! Füzesabony vasútvonal korszerűsítése
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a felhasználóit, hogy Füzesabony vasútvonal korszerűsítése I. ütem tárgyi projekt keretén belül a 47+13 vasúti szelvényben lévő Lóskúti utcai vízvezeték tervezett átkötése 2020. december 05-én (szombaton) reggel 08:00-tól 16:00 óra között kerül kivitelezésre, ezért ezen időszak alatt a következő, felsorolt utcákban vízhiány várható.
teljes hír
Tájékoztatás! Biharkeresztesi vízműtelepen javítási munkálatokat végzünk
Tájékoztatjuk Biharkeresztes település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Biharkeresztesi vízműtelepen javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
2020. december havi nyitva tartás változása
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a munkanap áthelyezés miatt Ügyfélszolgálati Irodánk (Db, Hatvan u 12-14.) nyitva tartása decemberben az alábbiak szerint módosul:
teljes hír
Tájékoztatás! A Vámospércsi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez
Tájékoztatjuk Vámospércs település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Vámospércsi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Tájékoztatás! Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végzi
Tájékoztatjuk Nyírlugos város lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végzi a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Felhívás! BOJT vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek
Tájékoztatjuk BOJT település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai BOJT vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. november 30. (hétfő) 9:00 -tól 14:00 -ig a munkavégzés során vízhiány várható.
teljes hír
Értesítés! - Gerincvezeték rekonstrukciója miatt vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. november 27.-én pénteken előreláthatólag 09.00 órától-12.00 óráig Gerincvezeték rekonstrukciója miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Értesítés! - Gerincvezeték rekonstrukciója miatt vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. november 26.-án csütörtökön előreláthatólag 09.00 órától-12.00 óráig Gerincvezeték rekonstrukciója miatt a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
A Debreceni Vízmű Zrt. november 23-tól, hétfőtől kezdődően Debrecenben a Rakovszky Dániel utca 41. szám előtt a 4-es főút átkelési szakaszán a tárgyi szennyvíz-bekötővezeték hibaelhárítását végzi.