Hírek

Hírek szűrése
Közlemény! A Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát
Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát.
teljes hír
Közlemény! - Javítási munkálatok a vízműtelepen
A Debreceni Vízmű Zrt. Aradványpuszta és Tamásipuszta településeken 2021.február 25 és 26-án, csütörtökön és pénteken 9,00 - 12,00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településeken nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Felhívás! Kismarja településen vízhiány várható!
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. február 18. (csütörtök) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
Felhívás fagy elleni védelemre
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint véget ér az enyhe időjárás, téli jellegűre fordul és várható tartósan 0 C° alatti hőmérséklet.
teljes hír
Közlemény! - Balmazújvárosi telephelyen javítási munkálatok
A Debreceni Vízmű Zrt. Balmazújvárosi úti telephelyén 2021.február 11-én, csütörtökön javítási munkálatokat végez, mely a Balmazújvárosi út környezetében a víz átmeneti zavarosodásával járhat.
teljes hír
Tájékoztatás! Füzesabonyi vasútvonal átépítése miatti vízhiány
A Debreceni Vízmű értesíti a felhasználóit, hogy a Debrecen Északnyugati Gazdasági Övezet kialakítás, Debrecen-Füzesabony vasútvonal átépítés tárgyú projekt keretén belül munkatársaink az átépülő vízvezeték szakaszok élőre kötését, csomópont átépítését végzik, ezért február 13-án (szombaton) reggel 08:00-tól 16:00-ig a vízszolgáltatás a felsorolt utcákban szünetelni fog. 
teljes hír
Megemlékezünk egykori kollégánkról, Szabó Lászlóról
Megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték egykori kollégánkat, Szabó Lászlót, hogy hosszú, súlyos, de méltósággal viselt betegségét követően 2021. február 3-án a délelőtti órákban, otthonában elhunyt. A debreceni vízművesség igazi képviselője volt!
teljes hír
Tájékoztatás! Zavaros lehet a víz a Balmazújvárosi út környékén
2021. február 04-én, csütörtökön a Balmazújvárosi út környezetében a víz átmenetileg zavaros lehet.
teljes hír
Sikeres volt a DebrecenMob projekt
A projekt (https://debrecenmob.hu/) megvalósításával a szervezők célja az aktív és fenntartható közlekedési eszközök népszerűsítése volt a lakosság körében, egyúttal olyan közlekedési adatok gyűjtése a felhasználóktól közvetlenül, melyek segíthetik a városvezetést a döntéshozatalban.
teljes hír
Tájékoztatás! Ügyfélszolgálati előadó munkakör betöltéséről
Tisztelt Pályázó! A meghirdetett ügyfélszolgálati előadó üres álláshelyre való nagyszámú jelentkezések miatt, ezúton értesítjük Tisztelt Pályázóinkat, hogy a meghirdetett munkakör betöltésre került. 
teljes hír