Hírek

Hírek szűrése
Minden jogszabálynak megfelel a Debreceni Vízmű Zrt. weboldala
Tisztelt Felhasználóink
teljes hír
Juhász Katalin: Víz és Higiénia
"A tisztálkodás legfontosabb eszköze, közege a víz, amely az élet egyik nélkülözhetetlen feltétele, ugyanakkor a veszély, a pusztulás megtestesítője
teljes hír
Három-szurdok-gát, a világ legnagyobb erőműve
A Három-szurdok-gát Kína Hubei tartományában a Jangce-folyón épített vízerőmű. Névleges, beépített teljesítményét tekintve (21 000 MW) a világ legnagyobb erőműve.
teljes hír
Több száz milliárd köbméter vizet találtak Kenya alatt
Az ENSZ képviselői és a kenyai tisztviselők a közelmúltban jelentették be, hogy 250 milliárd köbméter vizet tártak fel Kenya alatt. A hatalmas mennyiségű víztömeg több mint hatvanszorosa az országra zúduló éves csapadékmennyiségnek, így a szegénységre is megoldást jelenthet.
teljes hír
Működési engedélyt kapnak a vízművek
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal kiadta az első engedélyeket. 14 víziközmű társaság működési engedélyét már kiadta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal. Az engedélyezés még nem ért véget, az elkövetkező két hónapban minden olyan víziközmű társaság megkapja a továbbműködéshez szükséges dokumentumot, amely megfelel a jogszabályi előírásnak.
teljes hír
Környezetvédelem
Ivóvizünk védelmében A mi sorsunk és a következő nemzedékek sorsa függ attól, hogy napjainkban mit teszünk, és mit mulasztunk el megtenni a környezet védelmében
teljes hír