Hírek

Hírek szűrése
A sárga csekk eltűnik a postákról
Januártól már nem kell Postára menni a sárga/fehér csekkek befizetéséért: a szolgáltatóknak QR-kódot kell nyomtatniuk a csekkre. Aki mégis a postán adja fel a pénzt, 2015 első felétől végre annak sem kell készpénzfelvételi díjat fizetnie egy egyszerű kártyás fizetés után.
teljes hír
A Debreceni Vízmű új weboldala jól teljesít
Cégünk új weboldala 2013. év végén került publikálásra. Célunk az volt, hogy ügyfeleink felhasználóbarát felületen érhessék el a számukra fontos információkat és egyedi szolgáltatásokat vehessenek igénybe.
teljes hír
Felhasználói tudatosság
A vízfelhasználás környezettudatosságára irányuló felmérések eredményeit összesítve szembeötlik, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. felhasználói a legkülönbözőbb élet- és felhasználási helyzetekben kiemelten fontosnak tartják a víztudatosságot. A mérési eredmények megmutatják, hogy mennyire fontosak a debreceni víziközmű-szolgáltatást igénybevevő számára azok az élethelyzetek, melyekben megnyilvánulhat a vízvagyon védelme, a vízszennyezés kerülése, a vízpocsékolás megelőzése: például víztakarékos adagolók használata, zuhanyzás előnyben részesítése, vízfolyatás elkerülése mosogatáskor és fogmosáskor, a locsolás ésszerűsítése és környezettudatossága, szennyvíz-lefolyók tisztántartása.
teljes hír
Villanyszerelői munkakör betöltésére keresünk munkatársat
Villanyszerelői munkakörben keres munkatársat a Debreceni Vízmű Zrt. , november 29-i jelentkezési határidővel.
teljes hír
Elfogadásra került a Vagyonkezelői Szerződés
A 2011.évi CCIX törvény (a viziközmű szolgáltatásról) előírásainak értelmében a jövőben csak az állam, ill. az önkormányzat tulajdonában lehet viziközmű vagyon.
teljes hír
Szennyezett belterületi vízi utak rehabilitálására jó példa a Manilai eset.
Gyönyörű úszó-kertekkel varázsolták újra a betoncsatornát.
teljes hír
Köztéri kutakodás: Debrecenben már csak 27
Átalánydíjat fizet a város a köztéri kutak vizéért, bár az egyetlen mérhető fogyasztású közkút az elszámolás alapját képező, napi 0,25 köbméter víznél jóval többet mutat.
teljes hír
A Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott „Ví z Világnapi Emlékérem” elismerést Hacsi Ferenc kapta
Március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából, a Debreceni Vízmű Zrt. számviteli vezetője, Hacsi Ferenc, a viziközmű szolgáltatás területén végzett példamutató munkája elismeréséül  a Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott „Víz Világnapi Emlékérem” elismerésben részesült.
teljes hír
Közlemény! A Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát
Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvíz hálózati munka indul Nyíradony településen
Tájékoztatjuk Nyíradony település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz-minőségjavító beavatkozásokra irányuló hálózati munkálatot végez 2020. október 27. (kedd) 8:30 -tól 14:30-ig.
teljes hír