Hírek

Hírek szűrése
Pródi piknik
A Debreceni Vízmű Zrt. hagyományos, vállalati napja az ismert járványügyi helyzet miatt az idén sajnos elmarad. Ugyanakkor, sikeresen lebonyolították a méltán népszerű Horgászversenyt a Szakszervezet és a társaság vezetőségének jóvoltából a Pródi horgásztavak festői környezetében. Szeptember 5-én, korán reggel, mintegy harmincnégy elszánt versenyző gyülekezett a napsütötte tisztáson;
teljes hír

Segíthetne a bajon, ha minden ingatlant rákötnének a Debrecen nyugati városrészében megépített új szennyvízcsatornára.

Egyedi gyártású és színében is rendhagyó tűzcsapot szerelt fel a Debreceni Vízmű Zrt. a Császárt Péter utcán. 📲 Cikk: http://dehir.hu/debrecen/jotekony-celt-szolgal-a-rendhagyo-szinu-debreceni-tuzcsap/2020/06/11/

Tájékoztatás! - Vízhálózat tisztítási munkálatok indulnak Mikepércs település víziközmű hálózatán
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, tisztelt Felhasználóit, hogy a vízhálózat hidraulikus tisztítását, mosatását végzi Mikepércs településen.
teljes hír
Értesítés! - Vízvezeték csomópontok felújítása, cseréje miatt a vízszolgáltatás szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2020. május 07.-én csütörtökön előreláthatólag 12.00 órától-15.00 óráig vízvezeték csomópontok felújítása, cseréje miatt a vízszolgáltatás szünetel: Galamb u. és Fokos utcán.
teljes hír
A járvány idején még fontosabb az ivóvíz szolgáltatás folytonossága
Március 21-én, szombaton a Csapó utca 67. sz alatti társasház lakói a diszpécserszolgálatnál jelezték, hogy a pinceszinten vízfolyás, vízbetörés észlelhető. 
teljes hír
Elismerés a tisztességes helytállásért!
A Debreceni Vízmű Zrt. a viziközmű szolgáltatás zavartalan ellátása érdekében napi 24 órában folyamatosan gondoskodik a vízellátásában fellépő zavarok elhárításáról, munkaidő után házi készenléti szolgálattal.
teljes hír
Megvalósult Biharkeresztesen a Vízmű technológia felújításának I. üteme
A Debreceni Vízmű Zrt., mint Biharkeresztes város víziközmű szolgáltatója, többször jelezte Biharkeresztes Város Önkormányzata felé, hogy a vízellátást biztosító vízműtelep felújításra szorul.
teljes hír
Felhívás! - Beruházási munkálatok indulnak Vámospércs vízműtelepen
Tájékoztatjuk Vámospércs település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. az Ivóvízminőség-javító Programból kimaradt, és szükséges irányítástechnikai módosításokat végez Vámospércs vízműtelepen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2019. december 4-től (szerda) - 2019. december 11-ig (szerda) munkanapokon 8.00-16.00 óra között.
teljes hír
Tájékoztatás! - A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal fogyasztóvédelmi kiadványai
Felhívjuk tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal fogyasztóvédelmi kiadványai az alábbi linken érhetőek el:
teljes hír