A Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott „Ví z Világnapi Emlékérem” elismerést Hacsi Ferenc kapta

Március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából, a Debreceni Vízmű Zrt. számviteli vezetője, Hacsi Ferenc, a viziközmű szolgáltatás területén végzett példamutató munkája elismeréséül  a Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott „Víz Világnapi Emlékérem” elismerésben részesült.

Kollégánk üzemgazdász, mérlegképes könyvelői végzettségét 1988-ban szerezte a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Vállalatgazdálkodási szakán. 2000. év óta dolgozik társaságunknál, ahol kiegészítette addig megszerzett tudását, a TQM módszerek (Stratégiai tervezés) és Vezetőképzés tanfolyamokkal.

Legfőbb vezetői feladata a Debreceni Vízmű Zrt. és a könyvelt tagvállalatok számviteli-, elszámolási beszámoló készítési feladatainak megszervezése, irányítása, végzése. Gondoskodik a társaság számviteli munkájának megszervezéséről, irányítja és ellenőrzi a napi feladatok ellátását és felügyeli a részvénytársaság vagyongazdálkodását, leltározási-, selejtezési tevékenységét, és a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. leányvállalatai részére végzett könyvviteli elszámolásokat.
2016.óta a Debreceni Vízmű Zrt. Felügyelő Bizottságának a tagja.

Munkavégzésére a szakmai alaposság jellemző. Munkáját önállóan, pontosan, felelősségteljesen és gyorsan végzi. A számvitel egyedüli vezetője, aki a legkisebb feladatoktól a legfontosabbakig mindent megbízhatóan és maradéktalanul teljesít. Nagy figyelmet szentel az egyes feladatok határidejének betartására.

Az évek során számos oktatási tanfolyamon vett részt, magas szinten elsajátította a számítógép használatát, s ezzel hatékonyabbá, még gyorsabbá tette saját munkáját. Szívesen osztja meg tapasztalatait munkatársaival, vezetője megbízható munkatársnak ismeri.

A MAVÍZ Elnökségének döntése értelmében – a járványügyi helyzetre való tekintettel –az emlékérem átadására egy későbbi időpontban kerül sor.

A kitüntetéshez Társaságunk munkatársai nevében szívből gratulálunk, további sikerekben gazdag, egészségben eltöltött éveket kívánunk!