Hírek

Hírek szűrése

Nélkülözhetetlen víz – Kotricz Tünde kiállítása

Nem létezik teljesen tiszta víz

A vízügyi ágazat jelene és jövője - munkáltatói alternatívák
A Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VKDSZ) 2017.10.26-án Konferenciát szervezet „A vízügyi ágazat jelene és jövője” címmel. A konferencián a Debreceni Vízmű Zrt. is nagy érdeklődést kiváltó előadást tartott, az ágazati kihívásoknak való megfelelés debreceni gyakorlatáról.
teljes hír
Felhívás Derecske lakosai részére
Értesítjük a lakosságot, hogy Derecske Város ivóvízhálózatán 2017. december 1-én (péntek) a víztorony medencemosását, karbantartását és fertőtlenítését végezzük reggel 8:00 óra és délután 15:00 óra között.
teljes hír

Az ország, ahol mosógépnek használják a vécét

Fagyveszély
A hideg veszélyezteti a vízmérők és a vízcsövek épségét! Védekezzünk a fagyok okozta kár ellen még a nagy hideg beállta előtt!
teljes hír
Felhívás Bedő lakosai részére
Tájékoztatjuk Bedő település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Bedő vízműtelepen medence mosatást, fertőtlenítést, végeznek
teljes hír
Nemcsak az a baj az ásványvizzel, hogy sokkal drágább a vezetékes ivóvíznél, de óriási mennyiségű hulladék is keletkezik utána.
Víz Világnapi Emlékérmet vett át a Debreceni Vízmű Zrt. technológiai vezetője, Szabó László
A Debreceni Vízmű Zrt. víztermelő üzem technológiai vezetője Szabó László a „Víz Világnapi Emlékérem” kitüntetésben részesült. A kitüntetést a Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Gálaestjén vehette át, 2017. március 22-én.
teljes hír
Felhívás Hosszúpályi lakossága számára!
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja Hosszúpályi lakosságát, hogy a település vízellátását biztosító kutak közül a legnagyobb hozamú 3. számú víztermelő kút műszaki meghibásodása miatt, 2017. március 13-tól szakaszos vízhiányra, nyomás csökkenésre kell számítani.
teljes hír