Hírek

Hírek szűrése
Mozgalmas hétvége a vízhálózati üzemben
A hétvégi ügyeletre szombaton 17:30 kor érkezett a bejelentés, hogy a Darabos utcán feltört a víz, majd később a Darabos utcai hibahely javítása során érkezett a hír, hogy újabb vízszivárgás jeleit látják az Ótemető, és Dobozi utca kereszteződésében.
teljes hír
Az üzlet érdekében mindent meg lehet tenni? A vezetékes vízzel ilyen nem fordulhat elő.
Tájékoztatjuk Ebes lakosait
Tájékoztatjuk Ebes település lakosságát, hogy a 2017. június 23-án, a reggeli órákban Ebes település vízműtelepén a villámcsapás másodlagos hatásából eredően üzemzavar állt elő.
teljes hír
Felhívás Bedő település lakosai számára 654684
Tájékoztatjuk Bedő  település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Bedő vízműtelepen  medence mosatást, fertőtlenítést, végeznek.
teljes hír
A Felhasználók fontosnak tartják-e a környezetünk, az ivóvízbázis védelmét, illetve a pazarlás megakadályozása érdekében mit tesznek
Az elégedettségi felmérés során szerzett tapasztalataink megosztását a hetedik témakörünkkel folytatjuk, mely során megtudhattuk, hogy egyre tudatosabbak felhasználóink az ivóvízbázis-védelmét illetően.
teljes hír
Napjainkban a Föld számos országában problémát jelent, hogy a lakosság nem jut elegendő ivóvízhez. Újabb módszert ismerhetünk meg, mellyel ivóvizet lehet kinyerni.
Talán nem túlzás azt mondani, hogy a víz a legfontosabb az életünkben. Amellett, hogy szervezetünk körülbelül 65%-a víz, környezetünket is ez táplálja. A Víz Világnapjának ünneplését az 1992-es Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményezték, melynek hatására az ENSZ a március 22-ét nyilvánította a víz világnapjának megtartására.
Közlemény: Az NFH jogutódlással megszűnt
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a 378/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet értelmében 2016. december 31-i nappal jogutódlással megszűnt
teljes hír
Felhívás mikepércsi lakosok, vízhasználók számára!
FELHÍVÁS! Tisztelt Mikepércsi lakosok, vízhasználók
teljes hír
Kiadásra kerültek az új Működési engedélyek
A Debreceni Vízmű Zrt. 2015
teljes hír