Hírek

Hírek szűrése
Felhívás! - Tározó mosatás, fertőtlenítés, Kismarja vízműtelepen
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. szeptember 09. (Szerda) 9:00 -tól 14:00 -ig.
teljes hír
Új vezérigazgató a Debreceni Vízmű Zrt. élén
Július elsejétől a vezérigazgatói tisztet Gorján Ferenc tölti be. Gorján Ferenc építőmérnök, vízellátás-csatornázás szakmérnök és mérnök-közgazdász. 
teljes hír
Tájékoztatás! - 2 db balesetveszélyes akna fedlap felújítása, cseréje
A Debreceni Vízmű Vízhálózati üzeme értesíti a Debrecen, Erzsébet u. - Petőfi tér irányába közlekedőket, hogy előreláthatólag: 2020. 05. 27.-én reggel 09:00 órától - 2020. 05. 28.-án 12:00 óráig  a 4. sz. főút Erzsébet utcáról,  a 47. sz. főút  felüljáróra felhajtó külső forgalmi sávban 2 db balesetveszélyes akna fedlap felújítását, cseréjét végzi.
teljes hír
Sajtóközlemény! - Víz- és csatornadíj online befizetése
Budapest, 2020. 04. 02. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközmű-szolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton kéri a lakosság közreműködését abban, hogy a kialakult helyzetben is viselkedjenek tudatosan és segítsék közreműködésükkel embertársaikat, valamint a víziközmű szolgáltatás biztonságos fenntartását.
teljes hír
Hamarosan kezdődhet az aszfaltozás a Szoboszlói úton
Hamarosan kezdődhet az aszfaltozás a Szoboszlói úton.
teljes hír
Tájékoztatás - Vízhálózat tisztítása
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2019. szeptember 09. és október 17. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízhálózat tisztítása
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2019. szeptember 09. és október 17. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Megkezdődött a Debrecen Nagycsere-Haláp közüzemi ivóvízvezeték építése!
A közel múltban megrendezett lakossági fórumon az érdeklődök tájékoztatást kaptak a beruházás állásáról, a Debreceni Vízmű Zrt
teljes hír
Közlemény! - Csőtörés a Simonffy utcán
Ma hajnalra virradólag csőtörés történt a Simonffy utca 13. sz. alatt. Az úttest jelentősen megrongálódott, a hibaelhárítás jelenleg is zajlik.
teljes hír
Közlemény! - Csőtörés miatt a vízszolgáltatás szünetel
Tisztelt Fogyasztóink! A Vásáry István utcán hajnali 05:40-kor körzetzárás történt, csőtörés miatt, emiatt a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír