Hírek

Hírek szűrése
Meghosszabbították a romániai működési engedélyt
A viziközmű szolgáltatást végezni csak hatósági engedély birtokában lehet. Az engedélyeket azonban egyetlen országban sem adják határozatlan időre, így a szolgáltatóknak időről időre dokumentálni kell a felkészültségüket, szakmai alkalmasságukat, hogy az illetékes hatóságok dönteni tudjanak az engedélyek meghosszabbításáról, esetleges megtagadásáról.
teljes hír
Rezsicsökkentés
A kutatás során mértük, hogy érzékelték-e, s ha igen, mennyire érzékelték a felhasználók a szolgáltatási díj csökkenését a rezsicsökkentés utáni első számla kézbevételekor.
teljes hír
A 2013.évi szennyvíztisztítás eredményei.
Magyarország felszíni vizeinek 96 %-a az ország határain kívülről érkezik. Ennek következtében a vízkészlet mennyisége és minősége döntő mértékben függ a felvizi országokban végrehajtott beavatkozástól. Azonban élővizeink szennyezettségéhez jelentős mértékben hozzájárulnak a hazai ipari, mezőgazdasági és háztartásokból eredő szennyezések jelenléte.
teljes hír
Működései engedélyek
A víziközmű-szolgáltatáshoz kapcsolódó működési engedélyek ismertetése, leírása.
teljes hír
A Debreceni Vízmű Zrt. ügyfélszolgálati feladatok ellátására keres munkatársat.
Ellátandó feladatok: A szakterületet felkereső ügyfelek tájékoztatása, kiszolgálása, az ehhez szükséges értékesítési folyamatok megismerésével, és alkalmazásával.
teljes hír
UV fertőtlenítési eljárással egészül ki a víztisztítási technológiánk!
A városunk Keleti részének vízellátását biztosító IV-es sz. vízműtelepen a Vízmű Zrt. beruházásában elkészült és üzembe lépett az UV fertőtlenítő berendezés. Alkalmazása az eddiginél is nagyobb biztonságot nyújt az egészséges, jó minőségű vezetékes vízellátásban.
teljes hír
Felhívás! BOJT vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek
Tájékoztatjuk BOJT település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai BOJT vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. november 30. (hétfő) 9:00 -tól 14:00 -ig a munkavégzés során vízhiány várható.
teljes hír

Ezeken az ingyenes vízvételi helyeken olyan személyek is megfigyelhetők, akik naponta látogatják a kutakat, és nagy szatyrokkal érkeznek, amikben 10–20 darab kétliteres flakont szállítanak.

A kivitelezés 2017-ben kezdődött, és a tesztidőszak lejártát követően várhatóan az állandó üzembe helyezés is megtörténik 2020-ban.
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2020. szeptember 01. és október 09. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír