Hírek

Hírek szűrése
Elégedettségmérés során kapott válaszok, tapasztalatok összefoglalása
Megköszönve segítő közreműködésüket összefoglaljuk a felmérés során tapasztaltakat, feladatokat.
teljes hír

Truzsi Alexandra 2011-ben sikeresen felvételizett a Debreceni Egyetemre, s azóta már két TDK dolgozatot is készített a felszíni és felszín alatti vizek állapotértékelése és monitorozása témában.

A hálózatokon keletkező műszaki hibákkal, a közüzemi hálózaton történő hibaelhárítással kapcsolatosan szerzett tapasztalatok értékelése
Az elégedettségi felmérés során szerzett tapasztalataink megosztását a hatodik témakörünkkel folytatjuk, mely során azt elemeztük, hogy felhasználóink milyen műszaki hibával találkoztak a közüzemi vagy akár a belső hálózatukon is.
teljes hír

Immár hagyomány, hogy a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola tanulói látogatást tesznek a Debreceni Vízmű Zrt. víztermelő üzemében, és a szennyvíztisztító telepen.

Honlapon elérhető információkkal kapcsolatos felmérés tapasztalata.
Az elégedettségi felmérés során szerzett tapasztalataink megosztását a negyedik témakörünkkel folytatjuk, mely során azt elemeztük, hogy a honlapunkon elérhető információk segítik-e a Felhasználók tájékozódását, mennyire használják ügyfeleink az elektronikus tájékoztatási eszközeinket.
teljes hír

A figyelmetlen gépkocsivezetőknél gyakran előfordul, hogy kitörik a tűzcsapot.

Ivóvíz kiskáté Lakossági tájékoztató a gyakran ismételt kérdésekről
A tájékoztatót összeállította az Országos Közegészségügyi Központ Országos Környezetegészségügyi Igazgatósága
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról 2016.06.08.
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2016. május 02. és június 10
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A naponta érintett körzetekről a helyi rádiókban (Debrecen Rádió FM95, Best FM) adunk tájékoztatást, valamint érdeklődhetnek a Felhasználóink éjjel-nappal az (52) 534-510-es telefonszámon
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2016. május 02. és június 10. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír