Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2015. május 11. és június 19. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Kezdetét vette az ivóvízminőség-javító beruházás Komádiban és Magyarhomorogon
Komádi és Magyarhomorog települések közös társulást alkotva pályázatot nyújtottak be ivóvízminőség-javító fejlesztésre, amelyre 574 millió forintot meghaladó támogatást nyertek el az Európai Unió Kohéziós Alapjától.
teljes hír
Közlemény!
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Üzletszabályzata kiegészült „A kötbér alkalmazásának esetei és mértéke” melléklettel
teljes hír
Debrecen-Kismacs vezetékes vízellátás nélkül maradt néhány órára
Kismacs ivóvíz ellátását egy 150 mm átmérőjű, 1,7 km hosszú, PVC anyagú távvezeték biztosítja, a vezeték a 33-as út mellett húzódik az un. Házgyári bejárótól Kismacs határáig.
teljes hír
A 2013-as elégedettségi felmérés eredményei
Tisztelt Felhasználóink
teljes hír
Mostantól fizesse számláját iCsekkel!
Mostantól fizesse a Debreceni Vízmű Zrt. számláit is iCsekkel, bankkártyája segítségével a mobiltelefonján!
teljes hír
Mit tegyünk a vízvezetékek és vízmérők fagykárai megelőzéséért?
A hideg idő beköszöntévével célszerű időben megtennünk azokat az óvintézkedéseket, amellyel elkerülhetők a vezetékek és szerelvényei, valamint a vízmérő meghibásodásai, és az ebből eredő károk és felesleges költségek.
teljes hír
Megemlékezünk egykori kollégánkról, Szabó Albertnéről
Megrendülten tudatjuk, hogy munkatársunk, kollégánk Szabó Albertné (született Czeglédi Edit) életének 54. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
teljes hír
Közlemény! Elkezdődik a konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak III. üteme
A Debreceni Vízmű Zrt. 2020.12.15-én reggel 8.00-tól megkezdi a "Konzervgyári főgyűjtő" rekonstrukciós munkáinak III. ütemét a Szávay Gy. u. - Török utca közötti szakaszon. 
teljes hír
Tájékoztatás! Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végzi
Tájékoztatjuk Nyírlugos város lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végzi a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír