Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás - Debrecen, Bayk András u. – Diószegi út kereszteződéstől Bánk településrészig terjedő szolgáltatási terület bekötési lehetőségeiről
A Debreceni Vízmű Zrt. ezúton tájékoztatja az érintett lakosságot és ügyfeleit, hogy Debrecen, Bayk András u. és Diószegi út kereszteződéstől Bánk településrészig, illetve a településrészen belül üzemelő ivóvízvezetékeiről - beleértve a leágazó vezetékeket is - csak korlátozott módon áll módjában 2020. szeptember 21-től ivóvíz törzshálózatra történő csatlakozásra igénybejelentést, megrendelést elfogadni és teljesíteni!
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2020. szeptember 01. és október 09. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi. 
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízellátás szüneteltetése
Tisztelt Fogyasztóink!Július 21-én (kedd), 9 és 15 között a nagycserei nyomásfokozón a kivitelező cég szerelési munkát végez, mely a nyomásfokozó üzemének leállásával és a vízellátás szüneteltetésével jár.
teljes hír

Elkészültek az újabb heti eredmények a szennyvízmintákból kimutatható SARS-CoV-2 vírussal kapcsolatban a Nemzeti Népegészségügyi Központban.

Befejeződtek Mikepércs település ivóvíz hálózattisztítási munkái!
A Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs településen 2020. június 8 és július 1 közötti időszakban a szolgáltatott ivóvíz minőségének és élvezeti értékének javítása céljából a település teljes ivóvíz hálózatára kiterjedően szivacsdugós mosatást végzett!
teljes hír
Tájékoztatás! - Beruházási munka indul Létavértes település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Létavértes település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. június 12-én (péntek) 8.30-14.30 óra között a Debreceni Vízmű Zrt. Létavértesen új ivóvíz gerincvezeték építési munkálatait végzi az Lehel utcában.
teljes hír
Közlemény! - Személyes ügyfélszolgálatunkat, információs irodáinkat ideiglenesen bezárjuk, leolvasási tevékenységünket felfüggesztjük
Tisztelt Felhasználóink, Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a kialakult járvány helyzetre további változtatásokat vagyunk kénytelenek bevezetni ellátási területünkön a víziközmű-szolgáltatás biztosítása érdekében.
teljes hír
Tájékoztatás! - Vezeték meghibásodás miatt teljes útzár a Szoboszlói úton
Október 27-én a Szoboszlói út- Bornemissza utca- Könyves -Tóth Kálmán utca kereszteződésben az útfelületen jelentkező vízfolyás miatt, egy 150mm-es ivóvíz vezetéket ki kellett zárni, és a javítási munkákat megkezdeni.
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2019. szeptember 09. és október 17. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2019. szeptember 09. és október 17. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír