Hírek

Hírek szűrése
Közlemény! - Úttestburkolat bontásával járó hibaelhárítási munkálatok
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti tisztelt fogyasztóit, hogy 2019. június 18.-án, kedden, a Debrecen, Csapó u. 80-82. szám előtt az Árpád tértől – a belváros felé tartó forgalmi és leálló sávban úttestburkolat bontásával járó hibaelhárítási munkálatokba kezd.
teljes hír

Ásványvizet vagy csapvizet igyunk inkább?

Felhívás! - Beruházási munkák indulnak Mikepércs település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Mikepércs település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Tájékoztató! - Vízszolgáltatás szünetelés 2018.04.13-án
Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a következő utcákon 2018.04.13-án 9:00-tól 12:00-ig a vízszolgáltatás szünetel:
teljes hír
Felhívás! - Medence mosatás Kismarja vízműtelepén
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen medence mosatást, fertőtlenítést végeznek
teljes hír
Felhívás Bedő lakosai részére
Tájékoztatjuk Bedő település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai által a település ivóvízhálózatán 2017. október 16-tól október 20-ig hálózatöblítési és fertőtlenítési munkákat végeznek.
teljes hír
Sajtóközlemény a Debrecen, Böszörményi út – Mester u. csomópontban végzendő ivóvízvezeték felújításáról
A Debreceni Vízmű Zrt. megbízásából az AGRIAPIPE Kft. végzi a Debrecen, Böszörményi út – Mester utca csomópontban található, NA 400-as öntöttvas anyagú ivóvízvezeték kitakarás nélküli, csőbéleléses felújítását, 110 m hosszban.
teljes hír
Felhívás Kismarja lakosai részére
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen medence mosatást, fertőtlenítést, végeznek
teljes hír
Rómában még mindig nem oldódtak meg a vízellátási problémák.

Hatalmas járványveszélyt jelent, hogy szennyvízzel locsolják a földeket, szerencsére ez Magyarországon nem jellemző.