Hírek

Hírek szűrése
Felhívás! - Beruházási munkálatok indulnak Vámospércs vízműtelepen
Tájékoztatjuk Vámospércs település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. az Ivóvízminőség-javító Programból kimaradt, és szükséges irányítástechnikai módosításokat végez Vámospércs vízműtelepen a szolgáltatás biztonsága érdekében 2019. december 4-től (szerda) - 2019. december 11-ig (szerda) munkanapokon 8.00-16.00 óra között.
teljes hír
Tájékoztatás! - A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal fogyasztóvédelmi kiadványai
Felhívjuk tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal fogyasztóvédelmi kiadványai az alábbi linken érhetőek el:
teljes hír
Értesítés! - Rekonstrukciós munkálatok miatt a vízszolgáltatás szünetel
Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy vízvezeték rekonstrukciós munkálatok miatt 2019. Szeptember 24.- én (kedden) a Debrecen, köntösgát sor 1. és a 23. sz. közötti, illetve 2019. Szeptember 25, 26, 27- én (szerda, csütörtök, péntek) Debrecen, köntösgát sor 9. És a 23. sz. közötti ivóvízvezeték szakaszon a vízszolgáltatás vlőreláthatólag 8 óratól - 14 óráig szünetel!
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízhálózat tisztítása
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2019. szeptember 09. és október 17. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Pályázatot nyertünk a fenntartható működésünk és a hozzá kapcsolódó rendszerek műszaki állapotának fejlesztésére
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Víziközművek Állami Rekonstrukciós Alapjából nyújtható támogatásra" című pályázati keretből mintegy 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő forrás igényelhettek a víziközmű szolgáltatók a fenntartható működésük biztosítására és a hozzá kapcsolódó rendszerek műszaki állapotának fejlesztésére.
teljes hír
Egyetemisták szakmai látogatása (DE-NK MSc-s külföldi hallgatók)
A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának mesterképzős külföldi hallgatói gyakorlati  közegészségügyi ismeretek keretében látogatást tettek 2019.04.30-án és 2019.05.02-án  a Debreceni Vízmű Zrt. II. sz. víztermelő üzemében.
teljes hír
Siker a Soós Ernő Ifjú Kutatói Díj diplomamunka és PhD disszertációs pályázaton
A Soós Ernő Víztechnológiai Kutató- Fejlesztő Központ 2018 májusában, immáron ötödik alkalommal hirdette meg a Soós Ernő Ifjú Kutatói Díj diplomamunka és PhD disszertáció pályázatot.
teljes hír

Tudja, hol van a legtöbb víz az emberi testen belül?

Közlemény! Gerincvezeték javítás a Maróthi György utcán
Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, hogy a Debreceni Vízmű munkatársai a Maróthi György utcai NA 200-as AC gerincvezetéken tervezett javítást végez a mai napon, emiatt az említett utcát teljes hosszában zárni kellett a munkálat megkezdéséhez.
teljes hír
Szakmai látogatás a Debreceni Vízmű Zrt. telephelyén
A Debreceni Vízmű Zrt. aktív részese annak a szakmai programnak, melynek lebonyolítása során egyetemi hallgatók a terepen is bővíthetik az előadásokon megszerzett ismereteiket. 
teljes hír