Hírek

Hírek szűrése
Egy csepp is számít.
A vízhez való hozzáférés, annak használata olyan természetes lett napjainkban, hogy csak nagyon ritkán gondolkodunk el a víz és a mindennapok kapcsolatáról.
teljes hír
Weboldal szerver karbantartás




Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy újabb technikai fejlesztéssel javítjuk szolgáltatásainkat.
teljes hír
Sikeres akkreditáció-megújítás
Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, szerződéses partnereinket, ügyfeleinket, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Központi Laboratóriuma 2014. tavaszán a négy éves megújító akkreditálási eljáráson sikeresen szerepelt.
teljes hír
Megcsappan a cégek száma
A jövő évet várhatóan csak 40-50 víziközműcég kezdi a tavalyi, mintegy 400 után, főként a megváltozott szabályozás miatt, közölte lapunkkal Nagy Edit, a Magyar Víziközmű Szövetség főtitkára. A szakma 2012-es terheit a közműadó és a rezsicsökkentés növelte, az idei üzemi eredményt több cégnél is mínuszba szoríthatja
teljes hír
Víztornyok Debrecenben
A víztornyok a vízellátó rendszer szerves részét képezik és változatos formájukkal lenyűgöző építményként magasodnak felettünk, bárhol is járunk a világban. Segítségükkel nagy mennyiségű ivóvizet lehet egyidejűleg tárolni és a közlekedő edények elve alapján magasabb épületekben, ill. nagyobb távolságra is lehet biztosítani a fogyasztók részére a folyamatos, megfelelő mennyiségű és nyomású ivóvizet.
teljes hír
Tájékoztatás! - Javítási munkálatok Pocsaji vízműtelepen
Tájékoztatjuk Pocsaj és Esztár települések lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Pocsaji vízműtelepen javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. november 3-án (kedd) 10.00-11.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt teljes vízhiány lesz.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvíz hálózati munka indul Nyíradony településen
Tájékoztatjuk Nyíradony település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz-minőségjavító beavatkozásokra irányuló hálózati munkálatot végez.
teljes hír
2020. március havi víztermelés
A Debreceni Vízmű Zrt. továbbra is folyamatosan gondoskodik a város vízellátásáról.
teljes hír
59. évében elhunyt Gyönyörű Imre kollégánk
Megrendülten tudatjuk, hogy hosszú, méltósággal viselt súlyos betegség után, életének 59. évében elhunyt Gyönyörű Imre, víz-és csatornamű kezelő kollégánk.
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízhálózat tisztítás
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2019. szeptember 09. és október 17. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír