Tájékoztatás! - Ivóvíz hálózati munka indul Nyíradony településen

Tájékoztatjuk Nyíradony település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz-minőségjavító beavatkozásokra irányuló hálózati munkálatot végez.

2020. október 20. (kedd) 8:30 -tól 14:30-ig a Debreceni Vízmű Zrt. vízhálózati tolózár cseréjét végzi Nyíradony, Damjanich u. 25. sz. ingatlan előtt.

A munkavégzés egész települést érintő teljes vízhiánnyal jár.

Átmeneti elszíneződés, íz- és szaghatás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban egészségre ártalmatlan, felhasználásában korlátozás nincs. Társaságunk arra törekszik, hogy a munkálatokat követően a zavaros víz távozzon a rendszerből, és lehetőség szerint minél hamarabb visszaálljon a normál üzemi állapot. Az ingatlanok belső hálózatában esetlegesen megjelenő zavaros víz a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával távozik a rendszerből.

Amennyiben a meghirdetett munkálatok során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!

Hibabejelentés telefonszáma: +36 (52) 513536, +36 (52) 534-510 (0-24 órás)
E-mail címe: @

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.