Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! - Karbantartási munkálatok a Nyíradonyi vízműtelepen
Tájékoztatjuk Nyíradony település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Nyíradonyi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. november 11-től (szerda) - 2020. november 12-ig (csütörtök), munkanapokon 08.00-15.30 óra között.
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkálatok a Bagaméri vízműtelepen
Tájékoztatjuk Bagamér település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Bagaméri vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. november 9-től (hétfő) - 2020. november 11-ig (szerda) munkanapokon 08.00-15.30 óra között
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkálatok a Nyírábrányi vízműtelepen
Tájékoztatjuk Nyírábrány település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Nyírábrányi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. november 6-án (péntek) 8:00-14:30 óra között.
teljes hír
Tájékoztatás! A Vámospércsi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez
Tájékoztatjuk Vámospércs település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Vámospércsi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Figyelemfelhívás! - Tennivalók a járvány után
Felhívjuk Felhasználóink figyelmét olyan kockázatokra, amelyek a koronavírus járvány miatti korlátozások feloldását követően jelenthetnek komoly fenyegetést.
teljes hír
Sajtóközlemény! - A csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható
Budapest, 2020. 04. 14. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközmű-szolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton tájékoztatja a tisztelt lakosságot az immár egy hónapja tartó veszélyhelyzethez kapcsolódóan arról, hogy hazánkban a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható, Magyarországon még mindig ez a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer.
teljes hír
Tájékoztatás! Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végzi
Tájékoztatjuk Nyírlugos város lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végzi a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Rémhírek terjednek a magyar csapvízről világszerte.
A hír az Index.hu oldalán jelent meg 2014. 08. 15.-én. (A cikk itt olvasható
teljes hír
Felhívás! BOJT vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek
Tájékoztatjuk BOJT település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai BOJT vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. november 30. (hétfő) 9:00 -tól 14:00 -ig a munkavégzés során vízhiány várható.
teljes hír
Tájékoztatás! - Víz zavarosságának oka
Tisztelt Vízhasználóink! 2020. október 26-án a délutáni, esti időszakban illetve október 27-én a reggeli óráktól Debrecenben a Hatvan utcai kert illetve a Liget lakópark egyes utcáin a víz zavarosságát tapasztalhatták, melynek oka a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. kezelésében lévő Felszíni Víztisztítóműből érkező, távvezetéken bekövetkezett üzemzavarból eredő, szállított és részünkre átadott víz zavarossága volt.
teljes hír