Hírek

Hírek szűrése
TÁJÉKOZTATÓ AZ IVÓVÍZMINŐSÉG-JAVÍTÓ BERUHÁZÁSRÓL MONOSTORPÁLYIN
Tájékoztatjuk Monostorpályi település Felhasználóit, hogy 2023.10.16.-tól kezdetét veszi az - Európai Unió által támogatott - ivóvízminőség-javító beruházás keretében a Monostorpályi vízműtelepen a teljes vízműtelep felújítása a minőségi ivóvízszolgáltatás biztosítása érdekében, amely előrleáthatóan – 2024. április 25-ig tart.
teljes hír
Értesítés! Monostorpályiban ivóvízhálózati felújítási munkálatok várhatóak
Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, hogy a település ivóvízminőség-javító beruházásának keretében az 2023. április 21-ig meghirdetett ivóvízhálózati felújításimunkálatok 2023. április 24 és 28 között folytatódnak a település alábbi közterületi helyeinek környezetében:Debreceni u. - Kossuth utca u. – Vasvári Pál utca kereszteződés.
teljes hír
Tájékoztatás! Biharkeresztes településén ivóvíz zavarosság tapasztalható, május 13-án hálózatöblítés várható
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Felhasználókat, hogy Biharkeresztesen a megnövekedett vízigények miatt elindítottuk az egyik ritkábban használt kutat, mely miatt megváltoztak az áramlási viszonyok a hálózaton és ez lemosta a csőfalon lévő mangán csapadékot.
teljes hír
Közlemény! - Balmazújvárosi telephelyen javítási munkálatok
A Debreceni Vízmű Zrt. Balmazújvárosi úti telephelyén 2021.február 11-én, csütörtökön javítási munkálatokat végez, mely a Balmazújvárosi út környezetében a víz átmeneti zavarosodásával járhat.
teljes hír
Tájékoztatás! Zavaros lehet a víz a Balmazújvárosi út környékén
2021. február 04-én, csütörtökön a Balmazújvárosi út környezetében a víz átmenetileg zavaros lehet.
teljes hír
Vízhálózat tisztítási munkálatok indulnak Biharkeresztes település víziközmű hálózatán
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, tisztelt Felhasználóit, hogy a vízhálózat hidraulikus tisztítását, mosatását végzi Biharkeresztes településen a szolgáltatás biztonsága érdekében: 2021. január 18. (hétfő) – 2021. január 29. (péntek) között
teljes hír
Felhívás! Tározó mosatást és fertőtlenítést végeznek Bedőn
Tájékoztatjuk BEDŐ település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai BEDŐ vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. november 25. (szerda) 9:00 -tól 14:00 -ig
teljes hír
Felhívás! Tározó mosatást és fertőtlenítést végeznek Nagykerekin
Tájékoztatjuk NAGYKEREKI település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai NAGYKEREKI vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2020. november 24. (kedd)9 00 -tól 14 00 -ig
teljes hír
Felhívás! Tározó mosatást és fertőtlenítést végeznek Kismarján
Tájékoztatjuk KISMARJA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai KISMARJA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést végeznek 2020. november 23. (hétfő) 9:00 -tól 14:00 -ig.
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkálatok a Nyírmártonfalvai vízműtelepen
Tájékoztatjuk Nyírmártonfalva település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Nyírmártonfalvai vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. november 18-án (szerda) 8:00-15:30 óra között.
teljes hír