Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! - Barnás elszíneződés, a víz zavarosságának oka Biharkeresztesen és Ártándon
Tisztelt Felhasználóink! Biharkeresztesen illetve Ártándon október 16-án csütörtökön az ivóvíz barnás elszíneződésével járó zavarossági problémákkal szembesülhetettek.  A barnás elszíneződés, a víz zavarosságának oka a víztermelő telepen üzemelő kutak egyikének meghibásodása volt.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvíz hálózati munka indul Nyíradony településen
Tájékoztatjuk Nyíradony település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz-minőségjavító beavatkozásokra irányuló hálózati munkálatot végez 2020. október 27. (kedd) 8:30 -tól 14:30-ig.
teljes hír
Felhívás! Kismarja településen vízhiány várható!
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Kismarja vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. február 18. (csütörtök) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír
A közüzemben szolgáltatott ivóvízre nem jelent kockázatot a koronavírus
A Debreceni Vízmű Zrt. mint a Magyar Víziközmű Szövetség tagszervezete, folyamatosan kap információkat nem csak a magyarországi helyzetről, hanem nemzetközi tekintetben is. Az ivóvízellátásban érintett szakemberek egyik első és fontos kérdésként tisztázták, hogy a közüzemben szolgáltatott ivóvízre nézve nem jelent kockázatot az új típusú koronavírus. 
teljes hír