Hírek

Hírek szűrése

Gorján Ferenc az Esti Közelkép műsor vendége volt.

A kilenc, eddig vizsgált hazai városban eddig nem mutatták ki a koronavírus jelenlétét a szennyvízben. A kutatók szerint az eredmények azt igazolják, hogy a járvány az országban lecsengőben van.

Óvodások látogatása - élményszerző körút
Bár a Víz Világnapjára még néhány hetet várni kell, a Táncsics Mihály utcai Óvoda Micimackó csoportja elérkezettnek látta az időt, hogy élményszerző körútra induljon.
teljes hír
A 2013.évi szennyvíztisztítás eredményei.
Magyarország felszíni vizeinek 96 %-a az ország határain kívülről érkezik. Ennek következtében a vízkészlet mennyisége és minősége döntő mértékben függ a felvizi országokban végrehajtott beavatkozástól. Azonban élővizeink szennyezettségéhez jelentős mértékben hozzájárulnak a hazai ipari, mezőgazdasági és háztartásokból eredő szennyezések jelenléte.
teljes hír
Eredményes pályafutás a Debreceni Vízmű élén
Huszonegy éves vezetői munka után nyugdíjba vonult Ányos József. Vezérigazgatónk munkásságát a folyamatos magas szakmai színvonal és a közösségért való tenni akarás jellemezte.
teljes hír
Elismerések Víz világnapja alkalmából
Március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából, a Debreceni Vízmű Zrt. gazdasági igazgatója, Bereczné Eszterhai Valéria, a viziközmű szolgáltatás területén végzett példamutató munkája elismeréséül  a Magyar Víziközmű Szövetség által adományozott „Víziközmű Ágazatért Érdemérem” elismerésben részesült.
teljes hír
Elismerés a tisztességes helytállásért!
A Debreceni Vízmű Zrt. a viziközmű szolgáltatás zavartalan ellátása érdekében napi 24 órában folyamatosan gondoskodik a vízellátásában fellépő zavarok elhárításáról, munkaidő után házi készenléti szolgálattal.
teljes hír

Elkészültek az újabb heti eredmények a szennyvízmintákból kimutatható SARS-CoV-2 vírussal kapcsolatban a Nemzeti Népegészségügyi Központban.