Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! A Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai a Dóczy J. u. 28 sz. előtti szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő aknafedlap javítását végzik
2021.04.07–től kezdődően a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai a Dóczy J. u. 28 sz. előtti szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő aknafedlap javítását végzik.
teljes hír
Tájékoztatás! Vízfolyás hibaelhárítása zajlik a Rakovszky Dániel utcán
2021. március 10-én 02:30 perckor bejelentés érkezett a Debreceni Vízmű Zrt. diszpécser szolgálatára, hogy a Rakovszky u. 34. szám előtt úttesten erős vízfolyás tapasztalható.
teljes hír
Biztonsági óvintézkedések a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával a Debreceni Vízmű Zrt. szolgáltatási területén
A koronavírus terjedésével kapcsolatos megelőző intézkedéseinkkel a víziközmű-szolgáltatás folytonosságát, zavartalanságát kívánjuk védelembe helyezni.
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkálatok a Nyírábrányi vízműtelepen
Tájékoztatjuk Nyírábrány település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Nyírábrányi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. november 6-án (péntek) 8:00-14:30 óra között.
teljes hír

A Napló Gorján Ferenccel, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatójával beszélgetett a felhasználói kultúra alapjairól és fontosságáról.

Tájékoztatás szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő fedlap javításáról
2021.03.09–től kezdődően, a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai az Egyetem sugárút 40/b. sz. előtti szennyvízcsatorna tisztítóaknáján lévő fedlap javítását végzik.
teljes hír
A Debreceni Vízmű Zrt. Áldott, békés Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kíván!
Szakembereink a kialakult helyzettől függetlenül folytatják előirányzott beruházási munkálatokat
Az idei év minden bizonnyal bevonul a történelemkönyvek sokat emlegetett hasábjai közé. A Covid-19 vírus okozta járvány teljes mértékben átszabta életünk minden szegmensét; kedvteléseink, szokásaink, ünnepeink a rendkívüli körülmények szabta korlátok által irányítottan képzelhető csak el még jó néhány hónapig.
teljes hír
Tájékoztatás! - Sávlezárás hibaelhárítás miatt
Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatásul közöljük, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. 2020. november 03-tól kezdődően Debrecenben a Rakovszky D. u. 41. szám előtt a 4. számú főközlekedési útvonal átkelési szakaszán a tárgyi szennyvíz bekötő vezeték hibaelhárítását végzi.
teljes hír
Értesítés! A Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás egyes helyeken szünetel
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. április 08-án (csütörtökön) előreláthatólag 08.30 órától-18.30 óráig a Debrecen, Bem tér vízvezeték csomópontok átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás az alábbi helyeken szünetel:
teljes hír