Biztonsági óvintézkedések a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával a Debreceni Vízmű Zrt. szolgáltatási területén

A koronavírus terjedésével kapcsolatos megelőző intézkedéseinkkel a víziközmű-szolgáltatás folytonosságát, zavartalanságát kívánjuk védelembe helyezni.

A víziközmű-szolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében intézkedéseket léptettünk életbe, szem előtt tartva dolgozóink, felhasználóink és ügyfeleink egészségének megőrzését. Ennek keretében arról határoztunk, hogy a vírus esetleges terjedésének a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával igyekszünk gátat szabni.

Kérjük tisztelt ügyfeleink, felhasználóink együttműködését és megértését! Törekvésünk, hogy az eddig személyesen is intézhető ügyeiket online módon, elektronikus formában illetve telefonon kezeljük az ügyfelek és munkatársaink biztonsága érdekében.

Javasoljuk, hogy regisztráljanak portálunkra, melynek használatával nyomon követhetik számláikat, e-számlát igényelhetnek, melyet a portálon le is tölthetnek, bankkártyás befizetést kezdeményezhetnek, mérőállást jelenthetnek be a számláinkon jelzett időpontokban. Elérhetősége: https://zafirportal.hu/

Kérjük, válasszák Önök is az egyszerű, kényelmes és gyors online diktálás lehetőségét a pontos elszámolás érdekében portálunkon vagy a honlapunkon: http://www.debreceni-vizmu.hu/ugyfelszolgalat/vizmeroallas-bejelentes/

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a műszaki jellegű, közvetlen üzemi, telephelyi, vízműtelepi, illetve vízvizsgáló laboratóriumi személyes ügyfélkapcsolati lehetőségeinket 2020. november 16-tól a teljes szolgáltatási területen egyaránt korlátozzuk, biztosítva az online jellegű ügyintézési módokat!

Társaságunk székhelyén (Debrecen, Hatvan u. 12-14) történő műszaki jellegű ügyintézések módja az alábbiak szerint történik:
Közműegyeztetéssel kapcsolatos kérdéseiket, közműnyilatkozatok, közmű-állásfoglalások kiadásával, tervegyeztetésekkel kapcsolatos ügyeiket az alábbi elérhetőségeinken fogadjuk:
- E-mailben:  @
- E-közmű felületen: https://www.e-epites.hu/e-kozmu.
- Telefon: (kedd és csütörtöki napokon munkaidőben 8 és 12 óra között)
  - Ivóvíz ágazati ügyek: + 36 52 513 593+ 36 52 513 562
  - Szennyvízágazati ügyek: + 36 52 513 521
  - Közmű térképi nyilvántartás: + 36 52 513 526

Vízvizsgáló laboratóriumi vizsgálatok megrendelése, azzal kapcsolatos ügyek intézése:
- E-mailben:  @
- Telefon: + 36 52 520 750

A tervvéleményezés kizárólag az E-közmű felületen lehetséges vagy kivételes esetekben egyeztetés szerint e-mailben elektronikus formában benyújtva! Nyomtatott formátumú tervdokumentáció befogadására nincs lehetőség!

A felsorolt ügyintézésekhez szükséges leggyakoribb nyomtatványok letölthetőek: http://www.debreceni-vizmu.hu/dokumentumtar/nyomtatvanyok/sorrend/name-asc

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban keressenek bennünket megadott elérhetőségeinken! Az ügyintézések díjának rendezése a megkeresést követően átutalással történhet, melyhez a szükséges adatokat válaszunkban megadjuk!

Javasoljuk, ügyfélszolgálatunk nyitva tartásáról tájékozódjanak honlapunk! A várakozási idő csökkentése érdekében foglaljanak időpontot honlapunkon: https://multimex.debreceni-vizmu.hu/Appointment

Arra kérünk mindenkit, hogy a többi ügyfél és ügyintézőink egészségének megőrzése érdekében, amennyiben fertőzésre utaló tünetei vannak, mellőzzék ügyfélszolgálatunkon a személyes ügyintézést! Helyette válasszák az online vagy postai úton történő kapcsolatfelvételt!

Kérjük és megköszönjük partnereink és ügyfeleink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt!