Hírek

Hírek szűrése

Az első teljes üzleti évét zárta a Debreceni Vízmű Zrt. élén a társaság tavaly nyáron kinevezett új vezérigazgatója. A közművállalat tevékenysége alapvető fontosságú, a szolgáltatás zökkenőmentes biztosítását azonban már másfél éve nehezíti az elhúzódó járványhelyzet. Milyen kihívások elé állította céget a pandémia? Hogyan érintette mindez a vállalat üzleti tervének teljesítését? Erről is beszélt Gorján Ferenc, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója a Debrecen Televízió Esti Közelkép című műsorában.

Tájékoztatás! Szentpéterszeg településén december 17-én vízhiány várható
Tájékoztatjuk Szentpéterszeg település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Szentpéterszegi vízműtelepen elektromos hálózat javítási munkálatait végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. december 17-én (péntek) 09.00-13.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt teljes vízhiány lesz.
teljes hír
Riasztás! A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet közleménye
Tisztelt Ügyfelünk! A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NBSZ NKI) riasztást ad ki az elmúlt napok során tapasztalt növekvő számú, ügyintézői megkeresésnek álcázott adathalász telefonhívásokkal kapcsolatban.
teljes hír
Tájékoztató! A Pércsikert utcán vízhiány várható december 14-én
Tisztelt Fogyasztók! Értesítjük Önöket, hogy a Devizép Kft. munkatársai  2021. december 14-én (kedd) Debrecen, Pércsikert  u. vízvezeték rákötési munkálatait végzik, ezért a vízszolgáltatás előreláthatólag 9 órától - 11 óra 30-percig szünetel fog.
teljes hír
Értesítés! Gerincvezeték hibaelhárítása miatt az Epreskert utca teljes útzár alatt van
Tisztelt Felhasználók! A Debreceni Vízmű Zrt. 2021. 12. 10.-én a Debrecen, Epreskert u. 2. szám előtt, gerincvezeték hibaelhárítása miatt a teljes útszakaszt lezárta, az Epreskert u. jelenleg zsákutca. A hibaelhárítás a késő délutáni órákra befejeződik; az útszakasz végleges helyreállítása és a forgalmi rend helyreállása 2021. 12. 16.-ra várható.
teljes hír
Értesítés! A Vágóhíd utcától a Fokos utcáig vízhiány várható december 11-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. december 11-én (szombat) előreláthatólag: 08.00 órától-13.00 óráig csomópont átépítés miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecen, Vágóhíd utcától – Fokos utcáig.
teljes hír
Tájékoztató! Biharkeresztes és Ártánd településein vízhiány várható december 13-án
Tájékoztatjuk Biharkeresztes és Ártánd település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Biharkeresztesi vízműtelepen javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében. 2021. december 13-án (hétfő) 09.00-15.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt teljes vízhiány lesz.
teljes hír
Közlemény! December 17-én a Hatvan utcai ügyfélszolgálati irodánk és telefonos ügyfélszolgálatunk rövidített nyitva tartással fogadja megkereséseiket
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy technikai okok miatt 2021.12.17.-én a Debrecen Hatvan u. 12-14. szám alatti Ügyfélszolgálati Irodánk, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk rövidített nyitva tartásban fogadja megkereséseiket: 2021. december 17.-i (péntek) nyitva tartás 7ºº-11ºº
teljes hír
Tájékoztató! Vízhiány várható a Karácsony György utcában és a Fényesudvarban december 9-én
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. december 09-én (csütörtök) előreláthatólag: 08.30 órától-12.00 óráig vízvezeték javítás miatt a hideg és melegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecenben, Karácsony György u. 1. számtól - 9. számig és a Fényesudvar 1. számtól – 3. számig.
teljes hír
Tájékoztató! Vízhiány várható december 6-án a Domokos Lajos utcában
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. december 06-án (hétfőn) előreláthatólag: 08.30 órától-15.00 óráig vízvezeték javítás miatt a hideg- és melegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecenben, a Domokos Lajos u. 20. számtól - 34. számig.
teljes hír