Hírek

Hírek szűrése
A munka ünnepén is vigyázunk a vizünkre
A munka ünnepén is vigyázunk a vizünkre. Az István út - Gyolcsos utca kereszteződésnél eltört egy 150mm- es azbesztcement vízvezeték. A hibát rövid időn belül sikerült kijavítani.
teljes hír
Felhívás! - Ivóvíz hálózat hidraulikus tisztítása, mosatása Mikepércsen
Tisztelt Fogyasztók! Értesítjük Önöket, hogy Mikepércs településen a Debreceni Vízmű Zrt. az ivóvíz hálózat hidraulikus tisztítását, mosatását 2020.03.23 (hétfő)-től - 2020.03.27.-ig (péntek) végzi el.
teljes hír
Értesítés! - Nagymacs, Ondód és Látókép településrészeken a vízszolgáltatás szünetel
Értesítjük a Debrecen Nagymacs, Ondód és Látókép településrészeken élő Fogyasztóinkat, hogy 2020. január 23.-án, előreláthatóan 9 óra és 15 óra között a vízszolgáltatás szünetel a településrészek vízszolgáltatását biztosító Keleti - Főcsatorna Vízműben tervezett karbantartási munkája miatt, amit a Tiszamenti Regionális Vízmű Zrt. végez.
teljes hír
A tervezett ütemben halad a Szoboszlói úti vezetékjavítás
A tervezett ütemben halad a Szoboszlói úti vezetékjavítás.
teljes hír
Tájékoztatás! - Vámospércsi információs iroda zártva tart!
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, ügyfeleinket, hogy a Vámospércsi információs iroda 2019. július 16. (kedd) és 2019. július 23. (kedd) napokon, ZÁRVA tart!
teljes hír
Felhívás! - Technológiát érintő villamossági munkálatokat végzünk Bihartordán
Tájékoztatjuk Bihartorda település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Bihartorda vízmű telepen technológiát érintő villamossági munkálatokat végeznek 2018. november 22-én 10.00-13.00-ig.
teljes hír
Karbantartás Szentpéterszegen
Napjainkban már elképzelhetetlen lenne a magas színvonalon végzett munka nagyteljesítményű gépi berendezések nélkül.
teljes hír

Minden idők legnagyobb vízkrízise elé néz India

Happy-hét program 2018.
Kilencedik alkalommal, március 19 -23 között rendezte meg a magyarországi vízfogyasztás népszerűsítéseként a fiataloknak szóló Happy-hét programot az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.
teljes hír
Felhívás! - Beruházási munkák indulnak Sáránd település víziközmű hálózatán
Tájékoztatjuk Sáránd település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. folytatja a beruházási munkálatokat az alábbi helyeken a szolgáltatás biztonsága érdekében
teljes hír