Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2016. május 02. és június 10
teljes hír
A Debreceni Vízmű Zrt. elégedettségi felmérésének a számlakép érthetőségére vonatkozó eredményei
Az elégedettségi felmérés során szerzett tapasztalataink megosztását, a második témakörünkkel folytatjuk, mely során a társaságunk által kibocsátott számla érthetőségét vizsgáltuk.
teljes hír
Elégedettségi felmérést végzett a Debreceni Vízmű Zrt.
A Debreceni Vízmű Zrt. a korábbi évekhez hasonlóan 2015-ben is elvégezte az elégedettségi felmérést a felhasználók körében.
teljes hír
Ombudsman: hiányos és pontatlan a vízközmű- és a fogyasztóvédelmi törvény
Pontatlan, hiányos a vízközmű-törvény és a végrehajtási rendelete, valamint a fogyasztóvédelmi törvény, ezért az ombudsman felkérte a belügyminisztert, tekintse át az ágazat jogi szabályozását – tájékoztatta az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala kedden az MTI-t.
teljes hír
Elkészült az Érsek utcai szennyvízcsatorna
A Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának döntése és megrendelése alapján megépíttettük Debrecen-Józsa, Érsek utcában a szennyvízcsatorna vezeték hiányzó szakaszát. Ehhez a szakaszhoz csatlakozik néhány Északi sori ingatlan csatornahálózata is.
teljes hír
Közlemény
Felhívjuk tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy érvényes Üzletszabályzatunk 24.5. mellékletében található „Közszolgáltatási szerződés” nyomtatványunkon kismértékű, a tartalmat érdemben nem érintő módosításokat hajtottunk végre annak érdekében, hogy az megfeleljen a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet 56. § (1) bekezdésében leírtaknak.
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű ZRt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2015. május 11. és június 19. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Több mint 600 pályamű a víz világnapja alkalmából
Rekordszámú alkotás érkezett az ivóvízszolgáltató kiírására, mely arra kérte a gyerekeket és fiatalokat, hogy a Víz Világnapja alkalmából a víz életét elevenítsék meg az általuk elgondolt formában.
teljes hír
Interjú a bővülő szolgáltatási területekkel kapcsolatban
Ányos József, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója a Debrecen Televízió Köz-Ügy című műsorában beszélt a változásokról és új kihívásokról:
teljes hír
Befejeződött a szennyvízcsatorna felújítása a Monostorpályi út – Vécsey u. kereszteződésben
Korábban több alkalommal beszámoltunk a csatorna-felújítási munkák megkezdéséről, a folyamatos előrehaladásáról.
teljes hír