Hírek

Hírek szűrése
Nyitvatartás változás munkanap áthelyezés miatt
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy munkanap áthelyezés miatt Ügyfélszolgálati Irodánk (Db, Hatvan u 12-14.) 2020. augusztusi nyitva tartása az alábbiak szerint módosul:
teljes hír
Ünnepi nyitvatartás vidéki Információs Irodáinkban
Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az ünnepi nyitva tartás a vidéki Információs Irodáinkban az alábbiak szerint alakul:
teljes hír
Tájékoztatás! - Az ügyfélszolgálat részleges nyitása
Tisztelt Felhasználóink, Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.05.25-től, hétfőtől társaságunk ügyfélszolgálati irodája (Debrecen, Hatvan u 12-14. sz.) az alábbi nyitva tartás szerint, kizárólag előzetes időpontfoglalást követően fogadja ügyfeleit: - Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök 8:00-12:00 és 13:00-15:00- Péntek 7:00-13:00
teljes hír
Nyitva tartás változása
A Debreceni Vízmű Zrt. ügyfélszolgálatának nyitva tartása munkanap áthelyezés miatt az alábbiak szerint módosul.
teljes hír
Tájékoztatás! Derecskei ügyfélszolgálat technikai okok miatt szünetel
Tisztelt Derecskei Fogyasztók! 04.20-án az ügyfélszolgálat technikai okok miatt szünetel. 04.22-én 13:00-16:00 között lesz ügyfélszolgálat.
teljes hír
Közlemény! - Személyes ügyfélszolgálatunkat, információs irodáinkat ideiglenesen bezárjuk, leolvasási tevékenységünket felfüggesztjük
Tisztelt Felhasználóink, Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a kialakult járvány helyzetre további változtatásokat vagyunk kénytelenek bevezetni ellátási területünkön a víziközmű-szolgáltatás biztosítása érdekében.
teljes hír
Közlemény! - Ügyfélkapcsolatok minimalizálása
A Debreceni Vízmű Zrt. a koronavírus fertőzés terjedésének csökkentése érdekében intézkedéseket léptetett életbe, szem előtt tartva dolgozóink, felhasználóink és ügyfeleink egészségének megőrzését. Ennek keretében arról határoztunk, hogy a vírus esetleges terjedésének a személyes ügyfélkapcsolatok minimalizálásával igyekszünk gátat szabni.
teljes hír
Nyitva tartás változása
A Debreceni Vízmű Zrt. ügyfélszolgálata 2016. január 28-án csütörtökön 8:00-18:00 tart nyitva.
teljes hír
„Ha mások ezt használják, én is kipróbálom”
A Debreceni Vízmű Zrt. a koronavírus fertőzés terjedésének csökkentése érdekében, szem előtt tartva dolgozói, felhasználói és ügyfelei egészségének megőrzését, a járvány idejére a személyes ügyfélkapcsolatait minimalizálta.
teljes hír