Hírek

Hírek szűrése
Pocsaj-Esztár szennyvízelvezető hálózat és szennyvíztisztító üzemeltetésének tájékoztatója
Tisztelt Lakosság és Felhasználók! A víziközmű rendszert üzemeltető Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a tisztelt Lakosságot arról, hogy a Pocsaj és Esztár településekről gyűjtött szennyvízbe vegyianyag került a pünkösdi hosszú hétvége alatt.
teljes hír

Ezeken az ingyenes vízvételi helyeken olyan személyek is megfigyelhetők, akik naponta látogatják a kutakat, és nagy szatyrokkal érkeznek, amikben 10–20 darab kétliteres flakont szállítanak.

Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2020. szeptember 01. és október 09. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Új vezérigazgató a Debreceni Vízmű Zrt. élén
Július elsejétől a vezérigazgatói tisztet Gorján Ferenc tölti be. Gorján Ferenc építőmérnök, vízellátás-csatornázás szakmérnök és mérnök-közgazdász. 
teljes hír
Tájékoztatás! - 2 db balesetveszélyes akna fedlap felújítása, cseréje
A Debreceni Vízmű Vízhálózati üzeme értesíti a Debrecen, Erzsébet u. - Petőfi tér irányába közlekedőket, hogy előreláthatólag: 2020. 05. 27.-én reggel 09:00 órától - 2020. 05. 28.-án 12:00 óráig  a 4. sz. főút Erzsébet utcáról,  a 47. sz. főút  felüljáróra felhajtó külső forgalmi sávban 2 db balesetveszélyes akna fedlap felújítását, cseréjét végzi.
teljes hír
Tájékoztatás! - Útlezárás, javítási munkálatok miatt
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Külsővásár tér és a Postakert utca kereszteződésében a belső sávot lezártuk, úttest süllyedés javítás miatt, emiatt a forgalom 1 sávra korlátozódik.
teljes hír
Tájékoztató Mikepércs lakosai részére!
Mikepércs ivóvízellátásának üzemzavarával kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk Önöket! 2018. augusztus 6.-án 19 óra 15 perckor Mikepércs településen egy gólya által okozott villamosvezeték zárlata miatt megszűnt az áramszolgáltatás.
teljes hír
Megkezdődött a vízvezeték javítási munka a Csapó-Szappanos utca kereszteződésben
A korábban észlelt vízelfolyást vízkormányzással, vezeték szakasz kizárással ideiglenes megszüntetésre került, a nagyátmérőjű csövek és szerelvények beszerzési idejére.
teljes hír
Tájékoztatás! - Javítási munkálatok Pocsaji vízműtelepen
Tájékoztatjuk Pocsaj és Esztár települések lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Pocsaji vízműtelepen javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. november 3-án (kedd) 10.00-11.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt teljes vízhiány lesz.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvíz hálózati munka indul Nyíradony településen
Tájékoztatjuk Nyíradony település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz-minőségjavító beavatkozásokra irányuló hálózati munkálatot végez.
teljes hír