Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! A vízszolgáltatás előreláthatólag szünetelni fog Debrecen-Felsőjózsán
2021. május 26-án szerdán előreláthatólag 08:00 tól - 16:00-ig a BMW gyárat ellátó gerincvezeték csomópont építése miatt Debrecen-Felsőjózsán nyomáscsökkenés, víz zavarosság, esetleg kisebb időszakra vízhiány, levegősödés várható.
teljes hír
Tájékoztatás! Füzesabonyi vasútvonal átépítése miatti vízhiány
A Debreceni Vízmű értesíti a felhasználóit, hogy a Debrecen Északnyugati Gazdasági Övezet kialakítás, Debrecen-Füzesabony vasútvonal átépítés tárgyú projekt keretén belül munkatársaink az átépülő vízvezeték szakaszok élőre kötését, csomópont átépítését végzik, ezért február 13-án (szombaton) reggel 08:00-tól 16:00-ig a vízszolgáltatás a felsorolt utcákban szünetelni fog. 
teljes hír
Megemlékezünk egykori kollégánkról, Szabó Lászlóról
Megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték egykori kollégánkat, Szabó Lászlót, hogy hosszú, súlyos, de méltósággal viselt betegségét követően 2021. február 3-án a délelőtti órákban, otthonában elhunyt. A debreceni vízművesség igazi képviselője volt!
teljes hír
Tájékoztatás! Zavaros lehet a víz a Balmazújvárosi út környékén
2021. február 04-én, csütörtökön a Balmazújvárosi út környezetében a víz átmenetileg zavaros lehet.
teljes hír

Gorján Ferenc az Esti Közelkép műsor vendége volt.

Sikeres volt a DebrecenMob projekt
A projekt (https://debrecenmob.hu/) megvalósításával a szervezők célja az aktív és fenntartható közlekedési eszközök népszerűsítése volt a lakosság körében, egyúttal olyan közlekedési adatok gyűjtése a felhasználóktól közvetlenül, melyek segíthetik a városvezetést a döntéshozatalban.
teljes hír
Tájékoztatás! Ügyfélszolgálati előadó munkakör betöltéséről
Tisztelt Pályázó! A meghirdetett ügyfélszolgálati előadó üres álláshelyre való nagyszámú jelentkezések miatt, ezúton értesítjük Tisztelt Pályázóinkat, hogy a meghirdetett munkakör betöltésre került. 
teljes hír
Értesítés! Április 28-án csomópont átépítése miatt a hideg vízszolgáltatás szünetelni fog
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2021. április 28.-án (szerdán) előreláthatólag 08.30 órától-14.00 óráig Vízvezetéki csomópont átépítése és rekonstrukció miatt a hideg vízszolgáltatás szünetelaz alábbi utcákban.
teljes hír
Tájékoztatás! Ivóvíz szolgáltatás szünetelése a Kunhalom utca és Pósa utca közötti ellátási területen
Értesítjük a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Füzesabony vasútvonal átépítése tárgyú projekt keretén belül a Debrecen, Bartók Béla úti vízvezeték is átépítésre kerül, amelyre előre kötési munkáit 2021. január 30-án (szombaton) reggel 08:00- órától - 16:00 óra között végzi el a kivitelező. 
teljes hír
Tájékoztatás! Hajdúszováti vízműtelepen karbantartási munkálatokat végeznek a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai
Tájékoztatjuk Hajdúszovát település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Hajdúszováti vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. március 16-án (kedd) 7.00-12.00 óra között.
teljes hír