Hírek

Hírek szűrése
Értesítés! Szivacsos csőtisztítási munkálatok Hajdúbagoson
Tájékoztatjuk Hajdúbagos település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Keviép Kft., mint Megrendelő megbízásából, a Debreceni Vízmű Zrt. Hajdúbagos településen továbbra is ivóvízhálózat szivacsos csőtisztítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében. 2023. június 05.-től (hétfő) – június 16-ig. (péntek) munkanapokon 09:00-15:00 óra között.
teljes hír
Értesítés! Biharkeresztes településen folytatott ivóvízhálózat hidraulikus öblítést és Ártánd településen ivóvízhálózat szivacsos csőtisztítási munkálati idő meghosszabbításra kerül
Tájékoztatjuk Biharkeresztes és Ártánd települések lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Biharkeresztes településen folytatott ivóvízhálózat hidraulikus öblítést és Ártánd településen ivóvízhálózat szivacsos csőtisztítási munkálatokat a lent megjelölt dátumok közötti időszakra vonatkozóan meghosszabbítja 2023. június 09.-től (péntek) - június 13-ig. (kedd) munkanapokon 09:00-14:00 óra között
teljes hír
Biharkeresztes és Ártánd településeken ivóvízhálózat szivacsos csőtisztítási munkálatokat végeznek
Tájékoztatjuk Biharkeresztes és Ártánd települések lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Biharkeresztes és Ártánd településeken ivóvízhálózat szivacsos csőtisztítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonságaérdekében 2023. június 05.-től (hétfő) - június 16-ig. (péntek) munkanapokon 09:00-14:00 óra közöttA beavatkozások a vízminőség és a minőségi szolgáltatás céljából történnek és nagyban szolgálják a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását.
teljes hír
Értesítés! Monostorpályiban ivóvízhálózati felújítási munkálatok várhatóak
Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, hogy a település ivóvízminőség-javító beruházásának keretében az 2023. április 21-ig meghirdetett ivóvízhálózati felújításimunkálatok 2023. április 24 és 28 között folytatódnak a település alábbi közterületi helyeinek környezetében:Debreceni u. - Kossuth utca u. – Vasvári Pál utca kereszteződés.
teljes hír
Monostorpályiban ivóvízhálózati felújítási munkálatok várhatóak
Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, hogy a település ivóvízminőség-javító beruházásának keretében a 2023. március 31-ig meghirdetett ivóvízhálózati felújítási munkálatok 2023. április 21 között folytatódnak a település alábbi közterületi helyeinek környezetében:Létai út és Kossuth utca, Kossuth u. – Ady Endre utca kereszteződés, Létai út – Táncsics u.kereszteződése.
teljes hír
Értesítés! Monostorpályi településen ivóvízhálózaton felújítási munkákat végeznek
Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, hogy 2023. január 10 és január 20 között, Monostorpályi település ivóvízminőség-javító beruházásának keretében a Vállalkozó az ivóvízhálózaton felújítási munkákat végez az alábbi közterületi helyeken: Damjanich – Árpád u. kereszteződés, Ady Endre u., Ady Endre – József Attila u. kereszteződés, Damjanich – Rákóczi u. kereszteződés, Debreceni – Bocskai u. kereszteződés, Bajcsy-Zsilinszky – Béke u. kereszteződés, Debreceni – Arany János u. kereszteződés. A munkálatok ideje alatt munkanapokon, 8 30 és 16 00 óra közötti időszakban a település ivóvízhálózatán, a munkák jellegéből adódóan nyomáscsökkenés, és átmeneti jelleggel, összefüggően 6 órát meg nem haladó vízhiány előfordulhat!
teljes hír