Értesítés! Szivacsos csőtisztítási munkálatok Hajdúbagoson

Tájékoztatjuk Hajdúbagos település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Keviép Kft., mint Megrendelő megbízásából, a Debreceni Vízmű Zrt. Hajdúbagos településen továbbra is ivóvízhálózat szivacsos csőtisztítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében. 2023. június 05.-től (hétfő) – június 16-ig. (péntek) munkanapokon 09:00-15:00 óra között.

A beavatkozások a vízminőség és a minőségi szolgáltatás céljából történnek és nagyban szolgálják a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását a későbbiekben.
A tisztítással érintett körzetekben esetenként kisebb nyomásingadozás, szakaszos vízhiány, átmeneti elszíneződés, szaghatás előfordulhat, melynek következtében a használati víz zavarossá válhat.


Kérjük Tisztelt Felhasználókat, hogy ebben az időszakban a károk megelőzése érdekében háztartásbeli tisztítási folyamatokat, tevékenységeket ne végezzenek.


Amennyiben a meghirdetett munkálatok során, bármilyen a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt kérjük, jelezzék munkatársainknál, akik szakszerű tájékoztatással állnak rendelkezésükre!

Amennyiben a hálózati szivacsos mosatás kivitelezési munkái során bármilyen panasza lenne, kérjük, jelezzék a munkatársainknak az alábbi telefonszámon: +36 52/536-616
A vezetékes használativíz minőségével kapcsolatos panaszokat a Debreceni Vízmű Zrt. diszpécser szolgálata fogadja. Telefonszám: +36 52/513-536

Türelmüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!

Debreceni Vízmű Zrt.