Értesítés! Monostorpályi településen ivóvízhálózaton felújítási munkákat végeznek

Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, hogy 2023. január 10 és január 20 között, Monostorpályi település ivóvízminőség-javító beruházásának keretében a Vállalkozó az ivóvízhálózaton felújítási munkákat végez az alábbi közterületi helyeken:
Damjanich – Árpád u. kereszteződés, Ady Endre u., Ady Endre – József Attila u. kereszteződés, Damjanich – Rákóczi u. kereszteződés, Debreceni – Bocskai u. kereszteződés, Bajcsy-Zsilinszky – Béke u. kereszteződés, Debreceni – Arany János u. kereszteződés.
A munkálatok ideje alatt munkanapokon, 8 30 és 16 00 óra közötti időszakban a település ivóvízhálózatán, a munkák jellegéből adódóan nyomáscsökkenés, és átmeneti jelleggel, összefüggően 6 órát meg nem haladó vízhiány előfordulhat!

A Vállalkozó törekszik a megszokott szolgáltatást legrövidebb ideig és legkevésbé befolyásoló munkavégzésre!
A szolgáltatott ivóvíz a munkálatok ideje alatt is egészégre ártalmatlan, fogyasztásra alkalmas marad. A szintén ártalmatlan zavarosság elkerülésére javasoljuk a vízhiányokat követő, ingatanon belüli vízvételi helyek légtelenítését és rövid idejű átöblítését.

Az ivóvízszolgáltatást érintő, munkálatokból eredő, mindenkori napi aktuális információ a Debreceni Vízmű Zrt. diszpécserszolgálatán rendelkezésre állnak az alábbi elérhetőségeken: +36 (52) 513536, +36 (52) 534-510; E-mail cím: diszpecser@debreceni-vizmu.hu

Kérjük, hogy a megadott időszakban a vízhasználatukat ennek megfelelőn válasszák meg, valamint a megadott munkaterületekre a közlekedés során legyenek tekintettel.

Türelmüket, együttműködésüket és szíves megértésüket előre is köszönjük!
Debreceni Vízmű Zrt