Hírek

Hírek szűrése
Balmazújvárosi út- Köntösgátsor út csomópontban csőtörés hibaelhárításának feltárása, javítása zajlik
A Debreceni Vízmű Zrt Vízhálózati Üzemvezetősége tájékoztatja a tisztelt közlekedőket, hogy 2024. 02.12-én a Debrecen 33-as főút Balmazújvárosi út- Köntösgátsor út csomópontban csőtörés hibaelhárításának feltárását, javítását megkezdte.
teljes hír
Debrecen 33-as főút Balmazújvárosi út-Köntösgátsor út csomópontban csőtörés hibaelhárítása zajlik
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2024. február 16-án (Péntek) előreláthatólag: 08:30 órától-13:30 óráig a vízszolgáltatás szünetel vízvezeték csomópont átépítési munkák miatt.
teljes hír
Figyelem! Csőtörés Debrecenben a Pesti utcán
A mai napon a Pesti utca 61. szám előtt csőtörés történt; a hibaelhárítás jelenleg is zajlik, a munkálatok miatt mind a két irányba haladó belső forgalmi sávok korlátozásra kerültek: kérjük az arra közlekedőket fokozottan figyeljenek.
teljes hír
Hajdúbagoson csőtörés miatt vízhiány várható
Tájékoztatjuk Hajdúbagos település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt.  Hajdúbagos, Ady Endre u. 91. szám előtt csőtörés hibaelhárítási munkálatokat végez. A munkavégzéssel érintett körzetben teljes vízhiány lesz. A csőtörés hibaelhárítási munkálatok befejezésének várható időpontja 15:00 óra.
teljes hír
A tervek szerint pénteken megkezdik az út helyreállítását a Rakovszky utcán!
A Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai öt csapattal dolgozott a hiba feltárásán-az esős időjárás miatt azonban ki kell cserélni a talajt, ami újabb időbeli csúszást eredményez.„Az elmúlt napokban pedig tüzetesen átnéztünk és javítottunk mindent, amihez a nyitott munkagödrön keresztül hozzáfértünk. Ez azért fontos, mert a nagy mértékű útbeszakadás tekintélyes súllyal is rendelkezik, ami értelemszerűen megrongálta a közmű-rendszerelemeket is” – magyarázta Gorján Ferenc a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója.
teljes hír
Értesítés! Csőtörés a Péterfia utcán
Debrecen, Péterfia u. - Thaly Kálmán u. kereszteződésében erős vízfolyás volt tapasztalható. A Debrecen Vízmű Zrt. kollégái lezárták a körzetet és elkezdődött a hiba elhárítása.
teljes hír
Tájékoztatás! A Mikepércsi út Debrecen irányába bejövő 2 db forgalmi sávja lezárásra került gerincvezeték törés miatt
A Mikepércsi út- Leiningen utca kereszteződésében gerincvezeték törés miatt, a Mikepércsi út Debrecen irányába bejövő 2 db forgalmi sávja lezárásra került. Az Epreskert utca balra kanyarodó sávjába terelik a forgalmat, így az egyenesen haladók korlátozottan, de tudnak haladni Debrecen belvárosa felé.
teljes hír
Tájékoztatás! A Kossuth u. - Burgundia u. sarkon csőtörés miatt a városközpontból kifelé haladó útvonal egy sávra szűkül
A Kossuth u. - Burgundia u. sarkon csőtörés hibaelhárítása miatt a városközpontból kifelé haladó útvonal egy sávra szűkül. Az arra haladó közlekedők türelmét és megértését kérjük a torlódás miatt.
teljes hír
Elismerés a tisztességes helytállásért!
A Debreceni Vízmű Zrt. a viziközmű szolgáltatás zavartalan ellátása érdekében napi 24 órában folyamatosan gondoskodik a vízellátásában fellépő zavarok elhárításáról, munkaidő után házi készenléti szolgálattal.
teljes hír
A vízhálózat zavartalan üzemeltetése fontos a járvány idején
Vízhálózati csőtörés javítás a Kassai út - Baksay utca kereszteződésben.
teljes hír