Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! - Ügyfélszolgálati Irodánk nyitva tartása módosul
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy munkanap áthelyezés miatt Ügyfélszolgálati Irodánk nyitva tartása módosul.
teljes hír
Felhívás! - A Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát, amelyet a Felhasználók részére ezúton teszünk közzé.
teljes hír
Tájékoztatás vízhálózat tisztításáról 2018. szeptember 03. és október 11. között
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2018. szeptember 03. és október 11. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Felhívás! - Ivóvíz tároló medence tisztítása Sárándon
Tisztelt Fogyasztók! Értesítjük Önöket, hogy SÁRÁND község vízműtelepén az ivóvíz tároló medence mechanikus tisztítását, fertőtlenítését és az utcai vízhálózat mosatását végezzük a hírben lévő időpontokban.
teljes hír
Felhívás! - Víztorony medencemosatása, karbantartása és fertőtlenítése Nyírmihálydi és Nyírgelse településeken
Értesítjük a lakosságot, hogy Nyírmihálydi és Nyírgelse települések ivóvízhálózatán 2018. október 4.-én (csütörtök) a víztorony medencemosását, karbantartását és fertőtlenítését végezzük reggel 8:00 óra és délután 16:00 óra között.
teljes hír
Felhívás! - Víztorony medencemosatása, karbantartása és fertőtlenítése Nyírlugoson
Értesítjük a lakosságot, hogy Nyírlugos Város ivóvízhálózatán 2018. október 8.-án (hétfő) a víztorony medencemosását, karbantartását és fertőtlenítését végezzük reggel 8:00 óra és délután 16:00 óra között.
teljes hír
Felhívás! - Vízszolgáltatás szünetelése Kismarján
Tájékoztatjuk Kismarja település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz tározó tisztítási munkálatokat végez Kismarja vízmű telepen.
teljes hír
Tájékoztatás! - Útlezárás, javítási munkálatok miatt
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Külsővásár tér és a Postakert utca kereszteződésében a belső sávot lezártuk, úttest süllyedés javítás miatt, emiatt a forgalom 1 sávra korlátozódik.
teljes hír
Tájékoztatás a vízszolgáltatás szüneteléséről a Rigó utcán
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Rigó utcán (Vágóhíd u.- Fokos u.) a vízszolgáltatás szünetel előreláthatólag 8.00-13.00-ig, hibaelhárítás miatt.
teljes hír

Lesz-e holnap is tiszta vizünk? – Egymilliárd forintos kutatási program indult a hazai ivóvízellátás vizsgálatára