Andrésiné Menyhárt Anikó, a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársa „Szakszervezeti munkáért” elismerésben részesült

A Víz Világnapja alkalmából, Andrésiné Menyhárt Anikó, a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársa, a VKDSZ Országos Választmányának döntése értelmében, „Szakszervezeti munkáért” elismerésben részesült. 

A Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége által alapított kitüntetéssel kollégánk közösségi, közéleti és szakmai munkavégzését ismerték el.

A kitüntetési alapítói okirat értelmében emlékplakett és oklevél került átadásra.

A díj igazi értelemben vett erkölcsi értékét növeli a munkatársakért végzett, a mindennapok során tanúsított következetes kiállás, és önzetlen hivatástudat. Anikó a szakszervezet örökmozgója, gyakorlatilag valamennyi rábízott feladatot hallatlan lelkesedéssel és magas színvonalon látja el, legyen az rendezvényszervezés, ünnepi alkalmak, ajándékozások lebonyolítása, s mindezt a maga utánozhatatlanul kedves és figyelmes gesztusaival.

A Víz Világnapjára időzített ünnepélyes díjátadó ünnepségen kollégánk március 22-én vehette át a kitüntetést Fürjes Gábor Józseftől, a VKDSZ elnökétől.

Az elismeréshez Társaságunk munkatársai nevében szívből gratulálunk, további sikerekben gazdag, egészségben eltöltött éveket kívánunk!