Hírek

Hírek szűrése
Egyre több eszközön használható a Debreceni Vízmű weboldala
A közelmúltban lezajlott fejlesztéseknek köszönhetően már mobil eszközökön is elérhető a Debreceni Vízmű weboldala, és a különböző szolgáltatások is hiánytalanul használhatók mobil készülékekről.
teljes hír
Vízmérőcserék a nyírségi üzemegységnél
Tisztelt Felhasználók! Nyírlugos, Nyírmihálydi, Nyírgelse településeken a jogszabályi előírásoknak megfelelően az év során lejáró hitelesítésű bekötési vízmérők cseréjét végezzük.
teljes hír
Egységes vízdíj jöhet
Magyarországon 125 és 1200 forint között mozog egy köbméter víz ára, tehát van, aki ugyanannyi vízért tízszer annyit fizet. Ezt az árkülönbséget szeretné megszüntetni a kormány.
teljes hír
Elkezdődött Józsa városrészen a Bocskai úti vízvezeték rekonstrukciója
Józsa városrészen a Bocskai utcában 1966-ban épült közüzemű ivóvízvezeték NA 100-as átmérővel, vékonyfalú azbesztcement csőből.
teljes hír
Debreceni Vízmű szolgáltatásának erőssége
A szolgáltatás erősségeit érzékelik a felhasználók, s ennek súlya van a cég értékelésében is.
teljes hír
Számlázási panaszok kezelése
A számlázást jellemzi, hogy a megkérdezett felhasználók több mint négyötödének nem volt panasza.
teljes hír
Minden jogszabálynak megfelel a Debreceni Vízmű Zrt. weboldala
Tisztelt Felhasználóink
teljes hír
Juhász Katalin: Víz és Higiénia
"A tisztálkodás legfontosabb eszköze, közege a víz, amely az élet egyik nélkülözhetetlen feltétele, ugyanakkor a veszély, a pusztulás megtestesítője
teljes hír
Három-szurdok-gát, a világ legnagyobb erőműve
A Három-szurdok-gát Kína Hubei tartományában a Jangce-folyón épített vízerőmű. Névleges, beépített teljesítményét tekintve (21 000 MW) a világ legnagyobb erőműve.
teljes hír
Több száz milliárd köbméter vizet találtak Kenya alatt
Az ENSZ képviselői és a kenyai tisztviselők a közelmúltban jelentették be, hogy 250 milliárd köbméter vizet tártak fel Kenya alatt. A hatalmas mennyiségű víztömeg több mint hatvanszorosa az országra zúduló éves csapadékmennyiségnek, így a szegénységre is megoldást jelenthet.
teljes hír