Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! Biharkeresztes településén ivóvíz zavarosság tapasztalható, május 13-án hálózatöblítés várható
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Felhasználókat, hogy Biharkeresztesen a megnövekedett vízigények miatt elindítottuk az egyik ritkábban használt kutat, mely miatt megváltoztak az áramlási viszonyok a hálózaton és ez lemosta a csőfalon lévő mangán csapadékot.
teljes hír
Tájékoztatás! Szentpéterszeg településén vízhiány várható november 11-én
Tájékoztatjuk Szentpéterszeg település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Szentpéterszegi vízműtelepen javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. november 11-én (csütörtök) 09.00-13.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt teljes vízhiány lesz.
teljes hír
Tájékoztatás! Vízfolyás hibaelhárítása zajlik a Rakovszky Dániel utcán
2021. március 10-én 02:30 perckor bejelentés érkezett a Debreceni Vízmű Zrt. diszpécser szolgálatára, hogy a Rakovszky u. 34. szám előtt úttesten erős vízfolyás tapasztalható.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvíz hálózati munka indul Nyíradony-Aradványpusztán
Tájékoztatjuk Nyíradony-Aradványpuszta lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz-minőségjavító beavatkozásokra irányuló hálózati munkálatot végez 2020. október 21. (szerda) 8:30 -tól 14:30-ig
teljes hír
Tájékoztatás - átépülő vízvezeték szakaszok élőre kötését végezzük
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy munkatársaink a „Debrecen- Füzesabony vasútvonal átépítés” tárgyú projekt keretén belül átépülő vízvezeték szakaszok élőre kötését végzik, ezért Nagymacs egész területén 2020. december 17-én (csütörtökön) 08.00 és 16.00 óra között a vízszolgáltatás szünetelni fog.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvíz hálózati munkák indulnak Derecske településen
Tájékoztatjuk Derecske település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz-minőségjavító beavatkozásokra irányuló hálózati munkálatokat végez 2020. szeptember 01-től (kedd) - 2020. szeptember 15-ig (kedd) munkanapokon 08:30-14:30 óra között.
teljes hír
Befejeződött a Debreceni Vízmű Zrt. 2015. évi vízhálózati rekonstrukciós programja
Elkészültek az ivóvízvezeték felújítások Debrecenben a Burgundia, a Fáy A., a Poroszlay, és a Keleti sor utcákban
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvíz hálózati munka indul Nyíradony településen
Tájékoztatjuk Nyíradony település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz-minőségjavító beavatkozásokra irányuló hálózati munkálatot végez.
teljes hír
Tájékoztatás! - Ivóvíz hálózati munka indul Nyíradony településen
Tájékoztatjuk Nyíradony település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz-minőségjavító beavatkozásokra irányuló hálózati munkálatot végez 2020. október 27. (kedd) 8:30 -tól 14:30-ig.
teljes hír
Tájékoztatás! - Beruházási munkák indulnak Monostorpályi település víziközmű hálózatán
 Tájékoztatjuk Monostorpályi település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. beruházási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2020. február 04-től (kedd) – 2020. február 06-ig (csütörtök) munkanapokon 08.30-14.30 óra között  a Debreceni Vízmű Zrt Monostorpályi több útkereszteződésben a vízhálózati szakaszoló tolózárak cseréjét, új tolózárak beépítését és a csomópontok rekonstrukciós munkálatait végzi.
teljes hír