Hírek

Hírek szűrése
Közlemény! - Feltöltési és fertőtlenítési munkálatok Debrecen-Nagycsere és Haláp településrészeket ellátó távvezetéken
A megépült Debrecen-Nagycsere és Haláp településrészeket ellátó távvezeték feltöltési és fertőtlenítési munkáit végzi a kivitelező a Debreceni Vízmű Zrt. szakfelügyeletével.
teljes hír
Közlemény! - Vízvezetékek zárása havária esemény miatt
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018. augusztus 29-én 13 óra 30 perc és 18 óra között vízvezeték elzárásra számíthatnak Debrecenben, havária esemény miatt.
teljes hír
Lakossági bejelentés erős vízfolyásról
Tájékoztatjuk fogyasztóinkat hogy lakossági bejelentést kaptunk erős vízfolyásról; Józsán, a Sillye Gábor utcán (Várdai M. u. – Harmat utcáig) a körzetet azonnal zárni kellett a további károk elkerüléséhez illetve a hibaelhárítás elvégzéséhez.
teljes hír
Közlemény!
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Üzletszabályzata kiegészült „A kötbér alkalmazásának esetei és mértéke” melléklettel
teljes hír
Közlemény! Elkezdődik a konzervgyári főgyűjtő rekonstrukciós munkáinak III. üteme
A Debreceni Vízmű Zrt. 2020.12.15-én reggel 8.00-tól megkezdi a "Konzervgyári főgyűjtő" rekonstrukciós munkáinak III. ütemét a Szávay Gy. u. - Török utca közötti szakaszon. 
teljes hír
Közlemény az elfagyott vízmérőkről
Az elmúlt év november közepétől több alkalommal is felhívással igyekeztünk a közelgő fagyveszélyre ráirányítani fogyasztóink figyelmét. 
teljes hír
Közlemény! - Akna fedlap süllyedés
Tájékoztatásul közöljük, hogy Debrecenben a Nyíl u. 6. szám előtt a 33-as számú főközlekedési útvonal Bem tér felé vezető sávjában az útburkolat alatt lévő, társaságunk által üzemeltetett egyesített rendszerű szennyvízcsatorna tisztító aknájának fedlapja megsüllyedt.
teljes hír
Tájékoztatás a vízszolgáltatás szüneteléséről a Rigó utcán
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Rigó utcán (Vágóhíd u.- Fokos u.) a vízszolgáltatás szünetel előreláthatólag 8.00-13.00-ig, hibaelhárítás miatt.
teljes hír
Közlemény! - A hálózat zavartalan üzemeltetése
A hálózat zavartalan üzemeltetése még fontosabb a járvány idején.                                      
teljes hír
Közlemény! - Hibaelhárítás miatt a vízszolgáltatás szünetel
Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, hogy hibaelhárítás miatt a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír