Közlemény! - Feltöltési és fertőtlenítési munkálatok Debrecen-Nagycsere és Haláp településrészeket ellátó távvezetéken

A megépült Debrecen-Nagycsere és Haláp településrészeket ellátó távvezeték feltöltési és fertőtlenítési munkáit végzi a kivitelező a Debreceni Vízmű Zrt. szakfelügyeletével.

Ezért 2020. április 24-én (péntek) 9 és 12 óra között, valamint ezt követően aznap 21 órától, másnap (szombat) 5 óráig. 2020. április 26-án (vasárnap) 21 órától másnap (hétfő) 5 óráig a munkálatok folytatódnak.

A megnevezett időtartamokban  Debrecen, Külső Vámospércsi út és Kondoroskert ellátási területen és környezetében átmeneti beépítettség, ingatlan elhelyezkedés függvényében, szakaszosan nyomáscsökkenés, vízhiány , esetleg zavarosodás előfordulhat!

A szolgáltatás egybefüggően nem fog szünetelni, az ivóvíz a jelzett élvezeti értékbeli változások figyelembe vételével a munkálatok időtartama alatt is fogyasztható.

A szolgáltatás visszaállítását követően is előfordulhat átmenetileg, rövid ideig tartó, egészségre ártalmatlan, kizárólag élvezeti értékben kifogásolható zavarosodás. Munkatársaink ennek megelőzésére, illetve esetleges bekövetkezésekor a gyors kezelésére felkészültek!

Megértésüket és együttműködésüket kérjük! További kérdés esetén keressék bizalommal központi ügyeletünket a megadott telefonszámokon: (52) 534-509(52) 534-510.

Debreceni Vízmű Zrt.