Hírek

Hírek szűrése
Közlemény!
A Debreceni Vízmű Zrt. elhivatott a szolgáltatás folyamatosságában, minőségében, azonban ehhez elengedhetetlen az ellenérték beszedése, ezzel is védve a fizető felhasználók érdekeit.
teljes hír
Közlemény!
A Csapó utcai (NA 600) hibaelhárítás miatt 2018.05.23-án várhatóan 08.00-tól az Árpád tértől - a városba vezető - két bejövő sáv felbontásra kerül a Szappanos utcai csomópontban, a forgalom a szembejövő sávra lesz átirányítva, emiatt jelentős torlódás várható.
teljes hír
Közlemény! - Javítási munkálatok a Nyírábrány-i vízműtelepen
A Debreceni Vízmű Zrt. Nyírábrány településen 2021.március 04-én, csütörtökön 10:00 - 14:00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településen nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Értesítés a vízszolgáltatás szüneteléséről szerelvények rekonstrukciója miatt
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2018. július 25.-én szerdán, előreláthatólag 09.00 órától 12.00 óráig vízvezeték szerelvények rekonstrukciója miatt a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Közlemény! A Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát
Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. módosítja Üzletszabályzatát.
teljes hír
Közlemény! Gerincvezeték javítás a Maróthi György utcán
Tájékoztatjuk tisztelt fogyasztóinkat, hogy a Debreceni Vízmű munkatársai a Maróthi György utcai NA 200-as AC gerincvezetéken tervezett javítást végez a mai napon, emiatt az említett utcát teljes hosszában zárni kellett a munkálat megkezdéséhez.
teljes hír
Közlemény! - Javítási munkálatok a vízműtelepen
A Debreceni Vízmű Zrt. Aradványpuszta és Tamásipuszta településeken 2021.február 25 és 26-án, csütörtökön és pénteken 9,00 - 12,00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településeken nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Közlemény! - Személyes ügyfélszolgálatunkat, információs irodáinkat ideiglenesen bezárjuk, leolvasási tevékenységünket felfüggesztjük
Tisztelt Felhasználóink, Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a kialakult járvány helyzetre további változtatásokat vagyunk kénytelenek bevezetni ellátási területünkön a víziközmű-szolgáltatás biztosítása érdekében.
teljes hír
Közlemény! Gerincvezetéki sérülés következett be a Határ úton
Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy a Határ út 27. szám előtt, NA 160 KMPVC gerincvezetéken sérülés következett be.
teljes hír
Közlemény
A Debreceni Vízmű Zrt. közleménye, melyben a lakosság figyelmét az aktuális javítási munkálatokra hívja fel:
teljes hír