Hírek

Hírek szűrése
Lassan befejeződik a vezetéképítés, már folyik a geodéziai bemérés.

A világ legbüdösebb katasztrófája, a londoni nagy bűz

Értesítés a Lencztelepen élők számára
Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a DEVÍZÉP Kft. szivacsos vízhálózat tisztítást végez a Lencztelepen 2017. november 15-től – november 30-ig, minden nap 8:30 és 14:30 között.
teljes hír
Az egészségünk megőrzésének egyik kulcsfontosságú tényezője a rendszeres ivóvízfogyasztás, de vajon melyik a jobb alternatíva: a csapvíz vagy a palackozott vizek?
Létavértesen indul a szennyvíz program
Menyhárt Károly polgármester tájékoztatót jelentetett meg a település induló szennyvízágazati fejlesztési programjáról. Mint üzemeltetők mi is nagyon várjuk, hogy a program beinduljon.
teljes hír
Tájékoztatás a létavértesi ügyfélfogadás szüneteléséről
Társaságunk további elérhetőségei, melyeken megkereséseikre választ kaphatnak: DERECSKE 4130 Derecske, Köztársaság u. 92.Telefon: 06 (52) 410-023 csütörtök: 12:00-16:00 BIHARKERESZTES 4110 Biharkeresztes, Hősök tere 12
teljes hír
Üzemlátogatás
Immár hagyomány, hogy a Debreceni Gönzcy Pál Általános Iskola tanulói látogatást tesznek a Debreceni Vízmű Zrt. víztermelő üzemében, és a szennyvíztisztító telepen.
teljes hír
Szolgáltatásunk és annak minőségével kapcsolatos felhasználói elégedettség eredménye.
Ígértünknek megfelelően az elégedettségi felmérés témaköreiben szerzett tapasztalatainkat megosztjuk Önökkel.
teljes hír
Arról, hogy ez miért kulcsfontosságú kérdés, Ányos József, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója az Esti Közelkép című műsorban nyilatkozott.
A Víz Világnapja - március 22.
Álljunk meg egy pillanatra és holnaptól próbáljunk meg tudatosabban élni és úgy bánni a vízzel, hogy az a következő generációk számára is elérhető „kincs” legyen.
teljes hír