Hírek

Hírek szűrése
Sajtóközlemény! - A csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható
Budapest, 2020. 04. 14. - A Magyar Víziközmű Szövetség – mint a magyarországi víziközmű-szolgáltatók szakmai érdekképviseleti szervezete – ezúton tájékoztatja a tisztelt lakosságot az immár egy hónapja tartó veszélyhelyzethez kapcsolódóan arról, hogy hazánkban a csapvíz kiváló minőségű és bátran fogyasztható, Magyarországon még mindig ez a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer.
teljes hír
Tájékoztató figyelmeztetés! - Ismeretlen vállalkozó adja ki magát a Debreceni Vízmű Zrt. megbízottjának
Debrecenben újra megjelent egy ismeretlen vállalkozó csatornák felülvizsgálatára, javítására. 
teljes hír
Fagyveszély!
A hideg veszélyezteti a vízmérők és vízcsövek épségét! védekezzünk a fagyok okozta kár ellen még a nagy hideg beállta előtt!
teljes hír
Tájékoztatás! - Nyíradonyi Információs Iroda nyitvatartás változása
Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Nyíradonyi információs irodánk nyitva tartása 2019. november 18-tól megváltozik az alábbiak szerint:
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízhálózat tisztítása
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2019. szeptember 09. és október 17. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír
Felhívás! - Ivóvíz tároló medence tisztítása Sárándon
Értesítjük Önöket, hogy Sáránd községben a vízműtelepen az ivóvíz tároló medence mechanikus tisztítását, fertőtlenítését 2019.04.09-én (kedd) 10-18 óra között végezzük el.
teljes hír
Korszerű strand épül a Nagyerdőn. Várhatóan őszre készül el a különleges fürdőkomplexum.
Felhívás! - Balmazújvárosi úti üzem vezetékének meghibásodása
2018. december 2-án délelőtt meghibásodott a Balmazújvárosi úti I.sz. víztermelő üzemünk egyik 500 mm átmérőjű ellátó vezetéke.
teljes hír
Közlemény! - Vízvezetékek zárása havária esemény miatt
Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018. augusztus 29-én 13 óra 30 perc és 18 óra között vízvezeték elzárásra számíthatnak Debrecenben, havária esemény miatt.
teljes hír
Lakossági bejelentés erős vízfolyásról
Tájékoztatjuk fogyasztóinkat hogy lakossági bejelentést kaptunk erős vízfolyásról; Józsán, a Sillye Gábor utcán (Várdai M. u. – Harmat utcáig) a körzetet azonnal zárni kellett a további károk elkerüléséhez illetve a hibaelhárítás elvégzéséhez.
teljes hír