Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! A Vámospércsi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez
Tájékoztatjuk Vámospércs település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Vámospércsi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Tájékoztatás! - Rendelkezés az uszodák, fürdők bezárásáról
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Kormány koronavírus terjedését, megakadályozását célzó rendkívüli intézkedései között rendelkezett a az uszodák, fürdők bezárásáról is.
teljes hír
Október végi díjátadás
A Magyar Víziközmű Szövetség a Víz Világnapján a tagszervezetek által felterjesztett azon kollégák munkáját ismeri el, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban 20 évnél hosszabb időn keresztül kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony gyakorlati munkát végeztek és a MaVíz szakmai közéletében eredményes és általánosan elismert társadalmi szerepet vállaltak.
teljes hír
Tájékoztatás! Javítási munkálatok miatt nyomásingadozás és vízhiány várható Konyár településén
Tisztelt Felhasználóink! A Debreceni Vízmű Zrt. Konyár településen 2021.március 30-án, kedden 9:00 és - 11:00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településen nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Személyes ügyfélszolgálatunk 2021.03.08-tól ideiglenesen zárva
Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a járványügyi helyzetre személyes ügyfélszolgálatunkat, információs irodáinkat ideiglenesen bezárjuk 2021.03.08-tól.
teljes hír
Vízhálózat tisztítási munkálatok indulnak Biharkeresztes település víziközmű hálózatán
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, tisztelt Felhasználóit, hogy a vízhálózat hidraulikus tisztítását, mosatását végzi Biharkeresztes településen a szolgáltatás biztonsága érdekében: 2021. január 18. (hétfő) – 2021. január 29. (péntek) között
teljes hír

Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatójával Gorján Ferenccel beszélgettek az Esti közelkép műsorában

ÉRTESÍTÉS! - Szivacsos vízhálózat tisztítás
Ezúton értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a DEVIZÉP Kft. szivacsos vízhálózat tisztítást végez KISMACS település utcáin 2020. november 16-tól – november 23-ig  naponta 8:30  – 14:30 óra között.
teljes hír
Tájékoztatás! - Karbantartási munkák miatt a vízszolgáltatás szünetel
Tisztelt Felhasználók! Értesítjük a Debrecen Nagymacs, Ondód és Látókép településrészeken élő Fogyasztóinkat, hogy 2019. december 17.-én, reggel 8 óra és 14 óra között a vízszolgáltatás szünetel.
teljes hír
Tájékoztatás! - Vízhálózat tisztítása
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, Tisztelt Felhasználóit, hogy 2019. szeptember 09. és október 17. között az éjszakai órákban - 22:00 - 04:00 h között - a városi vízhálózat tisztítását végzi.
teljes hír