Október végi díjátadás

A Magyar Víziközmű Szövetség a Víz Világnapján a tagszervezetek által felterjesztett azon kollégák munkáját ismeri el, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban 20 évnél hosszabb időn keresztül kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony gyakorlati munkát végeztek és a MaVíz szakmai közéletében eredményes és általánosan elismert társadalmi szerepet vállaltak.

A Debreceni Vízmű Zrt. idei díjazottairól mi is beszámoltunk, itt: https://www.debreceni-vizmu.hu/hirek/elismeresek-viz-vilagnapja-alkalmabol

Ányos József
Bereczné Eszterhai Valéria
Díjátadás
Díjátadás
Díjátadás
Fekete János
Nagy József

A eredetileg tervezett ünnepélyes díjátadó helyett a jelenlegi helyzethez igazították az eseményt a szervezők. A járványügyi szabályok betartása mellett, korlátozott létszámú meghívottal került sor a díjak és oklevelek átadására október 27-én, a Hatvan utcai székház tárgyalójában.
Gorján Ferenc vezérigazgató úr laudációja után Kurdi Viktor, a MaVíz elnöke videóüzenetben köszöntötte a kitüntetett munkatársakat, majd Nagy Edit főtitkár asszony személyesen adta át az emlékérmeket és okleveleket.
- Bereczné Eszterhai Valéria, gazdasági igazgató, a „Víziközmű Ágazatért Érdemérem” elismerésben részesült.
- Nagy József, a Vízhálózati Üzem vezetője, a „Víz Világnapi Emlékérem” kitüntetést vehette át.
- Fekete János, a Vízhálózati Üzem művezetője “Elismerő Oklevél” elismerésben részesült.

Az ünnepségen megjelent Ányos József, társaságunk korábbi vezérigazgatója, aki a Szövetségért és az ágazatért végzett kiemelkedő munkájáért vehett át elismerő oklevelet és plakettet.

A kitüntetésekhez Társaságunk munkatársai nevében szívből gratulálunk, további sikerekben gazdag, egészségben eltöltött éveket kívánunk!