Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztatás! Ivóvíz szolgáltatás szünetelése a Kunhalom utca és Pósa utca közötti ellátási területen
Értesítjük a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Füzesabony vasútvonal átépítése tárgyú projekt keretén belül a Debrecen, Bartók Béla úti vízvezeték is átépítésre kerül, amelyre előre kötési munkáit 2021. január 30-án (szombaton) reggel 08:00- órától - 16:00 óra között végzi el a kivitelező. 
teljes hír
Értesítés! - Szivacsos vízhálózat tisztítás
Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a DEVIZÉP Kft. szivacsos vízhálózat tisztítást végez KEREKESTELEP utcáin 2020. november 23-tól – december 4-ig naponta 8:30 – 14:30 óra között.
teljes hír
Sumen utca -Szent Anna utca sarkán található föld feletti tűzcsapnál erős vízfolyás tapasztalható
2021.01.08.-án, 07:27 perckor bejelentés érkezett Vízhálózati Üzemhez, miszerint a Sumen utca -Szent Anna utca sarkán található föld feletti tűzcsapnál erős vízfolyás tapasztalható.
teljes hír
Tájékoztatás! - Információs irodák bezárásáról Nyírmihálydi és Nyírgelse
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Nyírmihálydi és Nyírgelse településeken a kihelyezett információs irodáinkban a személyes ügyfélfogadást a kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt határozatlan időre szüneteltetjük.
teljes hír
Tájékoztatás! Információs irodáink személyesen újra elérhetőek
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, Ügyfeleinket, hogy 2021. április 12.-től - nyitva tartási időben - információs irodáink személyesen újra elérhetőek Biharkeresztesen, Derecskén, Létavértesen, Nyíradonyban, Nyírlugoson.
teljes hír
Tájékoztatás! Biharkeresztesi vízműtelepen javítási munkálatokat végzünk
Tájékoztatjuk Biharkeresztes település lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Biharkeresztesi vízműtelepen javítási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Tájékoztatás! - Konzervgyári főgyűjtő felújítás
2020. november 18-án, 8.00-tól, várhatóan két hét időtartamra a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai a Konzervgyári főgyűjtő felújítását végzik a Kabar utcán a Monostorpályi út és Leiningen utca közötti szakaszon.
teljes hír
Vámospércsi információs iroda nyitva tartása szünetel
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Vámospércsi információs irodánk nyitva tartása határozatlan ideig szünetel, tekintettel a Vámospércsi Polgármesteri Hivatal épületében bevezetett rendkívüli működési rendre.
teljes hír

A Magyar Víziközmű Szövetség szeretné felhívni a lakosság figyelmét arra, hogy – az előrejelzések szerint a hét végén – megérkezik a hideg idő, emiatt pedig szükséges a vízmérők, valamint a vízvezetékek és a szerelvények téliesítése.

Felhívás! Hencida vízműtelepen tározó mosatása, fertőtlenítése zajlik április 28-án
Tájékoztatjuk HENCIDA település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai HENCIDA vízműtelepen tározó mosatást, fertőtlenítést, végeznek 2021. április 28. (szerda) 9:00-tól 14:00-ig.
teljes hír