Hírek

Hírek szűrése
Információs irodáink nyitva tartása
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy az információs irodáink nyitva tartása az ünnepek illetve a munkanap áthelyezések miatt az alábbiak szerint módosul:
teljes hír
Tájékoztatás! Hajdúszoboszlói információs irodánk zárva tart március 9-én
Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Hajdúszoboszlói információs irodája 2022.03.09-én zárva tart.
teljes hír
Értesítés! Az Egyetem sugárúton vízhiány várható március 8. és 10. között
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. március 8-10-ig (Keddtől-Csütörtökig) előreláthatólag: 08.30 órától-14.30 óráig Ívóvíz csomópont átépítések miatt a vízszolgáltatás szünetel: Debrecen, Egyetem sugárút 57-73. szám között.
teljes hír
Értesítés! A Vargakert, Közép, Herczeg Ferenc, Krónikás, Szoboszlói utcákon vízhiány várható március 8-án
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. március 08.-án (kedden) előreláthatólag: 08:30 órától-14:30 óráig csomópont átépítés, vezeték csere miatt a vízszolgáltatás szünetel: Debrecen, Vargakert u. teljes hosszában, Közép u. teljes hosszában, Herczeg Ferenc u. teljes hosszában, Krónikás u. 3., 5., 7., és a 6. szám Szoboszlói út 18-20. szám alatt.
teljes hír
Nyitva tartás változás Ügyfélszolgálati Irodánkban!
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy munkanap áthelyezés miatt Ügyfélszolgálati Irodánk (Debrecen, Hatvan u 12-14.) nyitva tartása 2022. márciusban az alábbiak szerint módosul:
teljes hír
Tájékoztatás! Vízhiány várható Felsőjózsán március 3-án
Tájékoztatjuk Felsőjózsa lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Felsőjózsa nyomásfokozóinál elektromos hálózat javítási munkálatot végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2022. március 3-án (csütörtök) 08.00-14.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és teljes vízhiány várható.
teljes hír
Értesítés! Vízhiány várható a Füredi úton március 2-án
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. március 2-án (szerdán) előreláthatólag: 09.00 órától-14.00 óráig csomópont átépítés, vezeték csere miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecenben, a Füredi út 1.- 3.- 5. -7. szám alatt.
teljes hír
Értesítés! Vízhiány várható február 28. és március 1. között a Kisbánya utcában
A Debreceni Vízmű Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2022. február 28-án és március 1-jén előreláthatólag: 09.00 órától-15.00 óráig csomópont átépítés, vezeték csere miatt a hidegvíz-szolgáltatás szünetel Debrecenben, a Kisbánya u. teljes hosszában.
teljes hír
A Debreceni Vízmű a HBMFÜ állásbörzéjén képviseltette magát Berettyóújfaluban
A Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. (HBMFÜ) a gazdaság- és foglalkoztatás fejlesztési paktum részeként négy állásbörzét szervez. Hajdúsámson után Berettyóújfalu volt a második állomás, ahol több mint harminc kiállítónál, helyi és megyei cégeknél tájékozódhattak a munkakeresők.
teljes hír
Tájékoztató! Felsőjózsán vízhiány várható február 21-én
Tájékoztatjuk Felsőjózsa lakosságát, tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Felsőjózsa nyomásfokozóinál elektromos hálózat javítási munkálatot végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2022. február 21-én (hétfő) 08.00-14.00 óra között. A munkavégzés időtartama alatt nyomásingadozás és teljes vízhiány várható.
teljes hír