Hírek

Hírek szűrése
Víz Világnapi Emlékérmet” vett át a Debreceni Vízmű Zrt. laboratóriumvezetője, Dr. Szabóné Dr. Török Anna
A Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékéremmel azon kollégákat tünteti ki, akik a víziközmű ágazatban 10 évnél hosszabb időn keresztül kiemelkedő szakmai, gyakorlati, érdekképviseleti vagy szellemi tevékenységet végeztek.
teljes hír

Egyiptom nem akar háborút indítani a vízért

Értesítés szivacsos vízhálózat tisztításról
Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a DEVIZÉP Kft. szivacsos vízhálózat tisztítást végez a SZABADSÁG telepen 2017. december 1-től – december 15-ig minden nap 8:30 – 14:30 óra között.
teljes hír
Álláslehetőség központi hibaelhárítási ügyeletvezető munkakör betöltésére! Jelentkezési határidő: 2017. november 18.
Felhívás Hajdúszovát lakosai részére
Tájékoztatjuk Hajdúszovát település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Hajdúszovát vízmű telepen tovább folytatják a II. féléves ütemezett fertőtlenítést és egyéb beavatkozási munkálatokat
teljes hír
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy információs irodáink nyitva tartása 2017.október 10-től változik.
Ügyfélszolgálati irodánk nyitva tartása változatlan. Ügyfélszolgálatunk és információs irodáink az alábbi helyeken és időpontokban várja tisztelt Ügyfeleit, Felhasználóit:
teljes hír
Felhívás Tépe lakosai részére
Tájékoztatjuk Tépe település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai Tépe vízműtelepen medence mosatást, fertőtlenítést, végeznek
teljes hír
Felhívás Kokad lakosai részére
Tájékoztatjuk Kokad település lakosságát, hogy az Ivóvízminőség Javító Program kivitelezője garanciális munkálatokat végez Kokad vízműtelepen, ezért:
teljes hír
Felhívás Bihartorda település lakosságának
Tájékoztatjuk Bihartorda település lakosságát, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai által a település ivóvízhálózatán 2017. május 25. és 26. napokon hálózatöblítési munkákat végez.
teljes hír
Lezárult a számlázási rendszer ismételt felülvizsgálati auditja
Tisztelt Ügyfeleink, Felhasználóink
teljes hír