Hírek

Hírek szűrése
Tájékoztató! A Debreceni Vízmű Zrt. I.sz. Vízmű telep környékén november 16-án nyomáscsökkenés és víz zavarosság várható
A Debreceni Vízmű Zrt. I.sz. Vízmű telepén, Debrecen, Balmazújvárosi út 17. sz.  2021.november 16-án, kedden 8:00 - 17:00 óra között elektromos karbantartást végez; a telep környékén nyomáscsökkenés és víz zavarosság várható.
teljes hír
Tájékoztatás! Augusztus 24-27. között vízhiány várható Hajdúbagos településén
Tájékoztatjuk Hajdúbagos település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a településen hálózatmosatási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében 2021. augusztus 24.-től (kedd) - augusztus 27-ig. (péntek) munkanapokon 09:00-14:00 óra között.
teljes hír
Hajdúsámsonban a megnövekedett ivóvízhasználat miatt időszakosan nyomásesés és átmeneti jellegű vízhiány tapasztalható
Tisztelt Hajdúsámsoni Felhasználók! Értesítjük Önöket, hogy a település egyes részein a kánikulai időszakban a megnövekedett ivóvízhasználat miatt időszakosan nyomásesés és átmeneti jellegű vízhiány tapasztalható, előreláthatóan 18 és 22 óra időszakban! Elsősorban Sámsonkert és Martinka településrészeket érinti!
teljes hír
Tájékoztatás! Június 24-én Mikepércs településén teljes vízhiány várható
Tisztelt Felhasználóink! A Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs településen 2021.június 24-én, csütörtökön 10:00 - 11:00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településen nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Tájékoztatás! A vízszolgáltatás előreláthatólag szünetelni fog Debrecen-Felsőjózsán
2021. május 26-án szerdán előreláthatólag 08:00 tól - 16:00-ig a BMW gyárat ellátó gerincvezeték csomópont építése miatt Debrecen-Felsőjózsán nyomáscsökkenés, víz zavarosság, esetleg kisebb időszakra vízhiány, levegősödés várható.
teljes hír
Vízhálózat tisztítási munkálatok indulnak Biharkeresztes település víziközmű hálózatán
A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosságot, tisztelt Felhasználóit, hogy a vízhálózat hidraulikus tisztítását, mosatását végzi Biharkeresztes településen a szolgáltatás biztonsága érdekében: 2021. január 18. (hétfő) – 2021. január 29. (péntek) között
teljes hír
Tájékoztatás! A Vámospércsi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez
Tájékoztatjuk Vámospércs település lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. a Vámospércsi vízműtelepen karbantartási munkálatokat végez a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Tájékoztatás! Javítási munkálatok miatt nyomásingadozás és vízhiány várható Konyár településén
Tisztelt Felhasználóink! A Debreceni Vízmű Zrt. Konyár településen 2021.március 30-án, kedden 9:00 és - 11:00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen, mely a településen nyomásingadozással és teljes vízhiánnyal jár.
teljes hír
Tájékoztatás! Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végzi
Tájékoztatjuk Nyírlugos város lakosságát, tisztelt Felhasználóit, hogy a Debreceni Vízmű Zrt. Nyírlugos város ivóvízhálózatán a víztorony medencemosását végzi a szolgáltatás biztonsága érdekében.
teljes hír
Tájékoztatás! - Javítási munkálatok Biharkeresztes vízműtelepén
A Debreceni Vízmű Zrt. Biharkeresztes településen 2021. március 22-én hétfőn 10:00 - 11:00 óra között javítási munkálatokat végez a vízműtelepen.
teljes hír